emekli olan insanlarda istemez sanırım o yaştan sonra çalışmayı.ama mecburlar.aldıkları 600 lira emekli maaşıyla ki bazıları daha az, bu ülkede yaşanmıyor malesef.
düş sana tamamiyle katılıyorum ve bir sey eklemeden de gecemıyecegım
emekli olacak yasa gelıp de ev sahıbı olamayıp veryansın eden ınsanlara hiç uzulmuyorum ben
bır ınsan nasıl 50 yasına gelıp de ev sahıbı olamaz ya!
sen zamanında hiç dusunmemıssın, birikim yapmamıssın
hata kımın burada?
cok goruyorum devlet dairelerinde hep 45 yaş üstü
genclerın devlet memuru olma hakkı yok gibi hala calısıyorlar
böyle insanlar oldukca cok beklerız daha biz iş,kadro
ev sahibi olmak okadar kolay bişeymi?
helede memur maaşi ile
ailede tek kişi çalişiyor ve de çocuklari var diyelim
memur maaşı hangi birine yetecek? kira verecek ev geçinderecek çocuk okuatacak çocukların ve evin diğger tüm ihtiyaçlarını karşılayıp birde kenara para atıp ev alacak??
madem memurlar bukadar işi yapacak kadar çok maaş alıyorlar neden hala ayaklanıyorlar?
düşünmeden yazmayalım lütfen
herkesin halı vakti bir değildir
inşallah siz 45-50 yaşına gelmeden ev alabilirsiniz ama aynı şeyi yapamayan insanları küçük düşürmeye gerek yok
ben çıkıpta 25-30 yaşına gelmiş üniversiteyei bitimiş birisi halen iş bulamıyan bir insana hiç üzülmüyorum dersem nekadar doğru olur??
helede memur maaşi ile
memur maaşı hangi birine yetecek? kira verecek ev geçinderecek çocuk okuatacak çocukların ve evin diğger tüm ihtiyaçlarını karşılayıp birde kenara para atıp ev alacak??
madem memurlar bukadar işi yapacak kadar çok maaş alıyorlar neden hala ayaklanıyorlar?
inşallah siz 45-50 yaşına gelmeden ev alabilirsiniz ama aynı şeyi yapamayan insanları küçük düşürmeye gerek yok
ben çıkıpta 25-30 yaşına gelmiş üniversiteyei bitimiş birisi halen iş bulamıyan bir insana hiç üzülmüyorum dersem nekadar doğru olur??
Bakın anlatmak istediğimiz ne biliyormusunuz..
Kavrayamadınız.Yakın bi tanıdığımızdan örnek vereyim...
Yakınımız devlet dairesinde çalışıyor... Emekliliğine çok az kaldı...
Ve emekli olduktan sonra ayrılmayı düşünüyor...
Çünkü onların orda okadar emekli olan insan var ki hala çalışıyorlar...
Maddi durumu yerinde kılığı kıyafeti yerinde...Çocuklarını evlendirmiş... Rahatlar işten ayrılmayı düşünmüyorlar çünkü ağır bi işleri yok..Telefona bakıyorlar bi kaç evrak imzalatıyorlar vs....
Ve bu rahatlıktan dolayı hala çalışma isteğindeler...
Her kpss sınavından sonra kaç bin kişi açıkta kalıyor farkındamısınız?
Peki neden açıkta kalıyor?
Çünkü personel eksikliği yok...
Yok çünkü emekliler hala çalışmaya devam ediyor...
Neden hala ayaklanıyorlar sorusuna gelince bende onu anlamış değilim en az memur maaşı 900ytl...Farkında değiller ama bi fabrika işçisi yada ne bileyim tezgahtar kasiyer ne kadar maaş alıyor bunu unutuyorlar sanırım...
Neyse konu o değil...
helede memur maaşi ile
benim anlamadığım diğer bişey ise zaten neden herkes ilaki devlet memuru olmaya çalişiyor??
kpss lere 100lerce kişi giriyor herkesin tek derdi memur olmak iyide neden bukadar önemli memur olmak? memur olmak istediğim son şeydir benim, bak burda bile bi arkadaş yazmış yata yata para kazanmak! memurlar için düşünülen hep budur ve çoğu zamanda doğrudur malesef ama aldıkları parada ona göre işte
900 ytl maaş nedir allah aşkına? o parala ne olur? kirami ödiceni evmi geçindircen yoksa kredi çekip evmi alacaksın. Neyse benim burda anlatmak istediğim kimseyi emekli olmuyor diye yargilayamaz, Onun ihtiyaci var bunun yok demeyede hakkımız yok.
İnşallah sizde tez zamanda gönlünüze göre bir iş bulursunuz. Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?