- 26 Aralık 2019
- 8
- -1
- 1
- Konu Sahibi kitapkolik77
-
Arkadaşım som atamada 85 ile atandı.KPSS den mülakatta elenecek puan aldıysanız p3 puanı ile bir memurluk gelir 90 üstü istiyor. Onu deneyin.
90 garanti diye dedim nasip 80 le atanan da vardır belki.Arkadaşım som atamada 85 ile atandı.
Yani muhakkak. Bu puan işi çok değişken. 91 alan düz memur atanan var. 89 la açıkta kalan var.90 garanti diye dedim nasip 80 le atanan da vardır belki.
Kuzum inşaat ölü şu an.Benim babam demir doğrama ustası.2017 kasıma kadar deli gibi iş yapıyorlardı.O sıra bir durdu hala yok iş.İki seneden fazladır evde yani.Emekli ama yarısı krediye kesiliyor.Annem çalışıyor kıt kanaat geçiniyoruz.Benim esim de 8-9 aydir issiz. Nerdeyse 1 sene olacak cok bunaldim. Insaat muhendisi iyi bi cv si var tecrubesi var ama ne internetten geri dönüş oluyor ne de yuzyuze gorusmelerden. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
hangi bölümü ve okulu bitidiniz?Benim derdim işsizlik. Lisans maliye mezunuyum. Özel sektöre sayısız cv bıraktım. Özelde bile torpille alım yapılır olmuş. Bildiğimiz tüm kariyer sitelerine başvuru yaptım. Kendimi geliştirmek, cv mi doldurmak adına sayısız kurslara gidip sertifikalar belgeler aldım. Bırakın işe alınmayı adam yerine koyup geri dönüş yapan bile olmadı. Senelerdir KPSS' ye giriyorum. Mülakatlarda elendim, başvurularımda yerleşemedim.. Senelerdir işsizim. Bir baba çalışıyor 5 kişilik karın doyuruyor. Borç gırtlağa dayandı. Tanıdık deseniz o da yok. Ben istemez miyim hakkımla bir yerleri kazanmayı, kul hakkına girmemeyi. Ama bu işler lanet olsun ki torpille, referansla dönüyor ve yetti canıma. Ne yapayım söyleyin bana? Nereye başvuru yapmalıyım? Nereden iş bulmalıyım? Nasıl bir yol izlemeliyim? Rica ediyorum bir akıl verin...
Ne zaman düzelir acaba nereye kadar böyle gidecek :/ benim esim holdingin birinde çalışırken digerinden teklif aliyordu. Nasil bu hale geldik anlamadim. En son calistigi holding cok buyuk bi projenin ihalesini almisti, esimin elindeki proje bitince maasi da artarak diğer projeye baslayacakti. Sonra dolar yükseldi o ara, projeyi iptal ettiler sonra zaten gelsin issizlik.Kuzum inşaat ölü şu an.Benim babam demir doğrama ustası.2017 kasıma kadar deli gibi iş yapıyorlardı.O sıra bir durdu hala yok iş.İki seneden fazladır evde yani.Emekli ama yarısı krediye kesiliyor.Annem çalışıyor kıt kanaat geçiniyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?