- 16 Şubat 2016
- 1.649
- 788
- 123
- Konu Sahibi tiyatral_34
Hanımlar merhaba.Ben 5.5 ay çalıştığım bir firmadan 03 ağustosta performans yetersizliği ve eleman fazlalığı yüzünden çıkarıldim .(bi ay öncesinde benimle ilgili bir sıkıntı olmadığını söylemelerine ragmen).Issizlik maaşını kulak duyma olarak 6 aydan sonra alabildiğimi duymuştum bu yüzden başvuruda bulunmadım. Fakat bugün bir araştırma yaptığımda 4 ay çalışmış olmak ve son üç yıl içerisinde 600 gün sigorta priminin yeterli olabileceğini öğrendim
Eşinin iş yerindeki muhasebe müdürü çalışma bakanlığı çağrı merkezi de bu şekilde bilgi verdi .Açıkçası hiç beklemiyordum. Yarın iskura g8decegim .Fakat emin olmak için size de sormak istedim. Bu şekilde alaniniz var mı?Sigorta primi 745 gün. Işten çıkarıldim ce 5.5 ay çalıştım .Başka birşey gerekiyor mı? Ya da bir sorunla karşılaşan oldu mu ?
Eşinin iş yerindeki muhasebe müdürü çalışma bakanlığı çağrı merkezi de bu şekilde bilgi verdi .Açıkçası hiç beklemiyordum. Yarın iskura g8decegim .Fakat emin olmak için size de sormak istedim. Bu şekilde alaniniz var mı?Sigorta primi 745 gün. Işten çıkarıldim ce 5.5 ay çalıştım .Başka birşey gerekiyor mı? Ya da bir sorunla karşılaşan oldu mu ?