Telefon kargo email iletimi iş görüşmesine çağırmak ilan koymak vize otel uçak işlemleri personel giriş çıkışlarının takipi de vardi en son gittiğim yerde artı bir de cayciya her zaman destek görevini yapmak
D
damdan
ama işte yerin büyüklüğü önemli
yani şimdi bir sekreter var mıydı, mesela o ne iş yapıyordu
kargo derken üretilen malın kargosunu sordum yoksa evrak kargosu tabii ki yapılacak
mesela "iş görüşmesine çağırmak, iş ilanı koymak " diye bir iş tanımı olur mu, bence olmaz
kaç kişi iş görüşmesine çağırılır, ne sıklıkla olur ki bu
eğer her gün iş görüşmesine birileri çağırılıyorsa çok istikrarsız bir yerdir orası çalışılmaz zaten
vize otel uçak işlemleri evet yönetici asistanın en belirgin görevidir de sıklığı ve kişi sayısı önemlidir
yani yılda 2 fuar var bunun için denirse çerezdir ama her hafta ofisten 3-5 kişi için denirse ciddi iş yoğunluğudur
personel giriş çıkışı takibi dediğin de föy olur imza olur ya kart olur onu işlersin
onun takibi başka nasıl olur
çaycıya yardım dedikleri sen getir boyutunda bence, yani o hiç ortada dolanmasın o pişirsin yıkasın sen getir diyorlar gibi geldi
kişi sayısı gelen giden az ise ve senin kadar bunalmış olsaydım ben kabul ederdim ama bu senin hayatın
sen tecrübeliyim bankomda oturur telefon çalarsa bakarım dersen onu da anlarım