MissCherryBlossom canim olmadi maalesef sence bu etiket firmasina girseydim iyi olur muydu yoksa girmemem mi iyi oldu ama direk nerdeyse iki gorev yapacaksin ilanlar da az olan da aramiyor
İyi yapmış sekreter çünkü bir kere yapınca maalesef üstüne kalıyor insanın bir şeyi yapmazsan en kötüsü sen olursun ben eski yerlerde hepsinde her şeye koşturduğum için hata ettim ama geç de olsa anladım sekreter neden çay kahve işlerine girmek zorunda ki hani izin hastalık durumu olur yapılır tabi ama işte gel gör ki bunu isteyen çok
Yok canım ben eski çalıştigim yerlerde trafik kasko sigorta fiyat teklifi kart giriş çıkışı telefon kargo babs mutabakatı e fatura e arşiv fatura mı onları sorardım uçak otel rezervasyonu iptali mailleri iletmek gelen müşterileri ilgili kişilere yönlendirmek çay kahve işleri çaycı olmasına rağmen hep ben devredeydim@damdan yerimde oturup hiçbir iş yapmamak değil ama görüşmede ki kişi hani o sadece demler geri kalan şeyleri sen yaparsın demek istedi yasliysa bu benim sorunum değil yetisemiyorsa ise zaten gittiğimde sekreter işten ayrılmıştı danışma masası boştu o gelip benim işlerime yardım edecek mi uyanık davranıyorlar işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?