• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İssizlik basvurular

Monfi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2016
582
162
18
35
Selam kızlar hatırlarsınız daha önce bir konu açMistim işle ilgili.Nerdeyse iki ay oldu iş arayalı. Kariyer net ilanlara uygun olanlara başvurdum bir kişi bile donmedi.İşkur ilanlari da bana ters yerde b çekmece Tuzla pendik Kadıköy vs.Elemanonline de başvurdum bir iki yere gittim şartlar uymadI bir medikal firmasına başvurdum bir de email adresine cv nizi gönderin dedi başvurdum zaten bir daha niye email gönder derler anlamam neyse gönderdim haber bekliyorum. Gazete ilanlarina hiç bakmadım. İş siteleri daha güvenilir geliyor bana.Ama çok sikildim is aramaktan başvuru yapmaktan beklemekten.Var mi benim yaşadığım durumu yaşayan kızlar umutsuzluğa kapilim artik.Bu arada sekreterlik yapmıştım daha önce.

Ne olacak böyle kizlar sizce.

Olmayınca olmuyor :KK14:

Bugün yanımda bi çocuk anlatıyor. İş görüşmesine gitmiş, 'niye sizi alalım' sorusuna 'almazsan alma' diye yanıtlamış. Sonuç: aynı işe kabul edildiği için belge topluyordu.:işsiz:

Kimi yere fazla düzgünüz demek ki.

o dönmeyen iş ilanları zaten gerçekten iş ilanları degil rahat olun, cv toplamak veya sektörde bilinirlik artırmak için çoğu. anlaşması yılda 100 ilan vericem diyorlar bakıyorlar gerçekten 40 ilan verilmiş, hakkımız yanmasın şirkette sonran olursa bakın İK boş duruyor demesinler, patron sorunca veya yıl sonunda çalışma analizleri tablomuzda şu kadar hazır cv var demek için yapıyorlar :D

evet zor bir süreç ve sizin gibi milyonlar var. yerinizde olsam bu dönemde kendimi geliştirebilir, bedava seminer egitim falan katılır cv me eklerdim ;)

Sanırım öyle kariyer.netten nerdeyse hiç donus olmadı. Reklam ve bilinirler artırmak için İlan veriyorlar.

artık piyasa o kadar kötüki iş ilanlarında da formaliteden veriliyor tanıdıklar alınıyor onun dışında alımlar yok ve gitgide artıyor işsizlik

Back
X