Yok artik :) Neden oyle geldi?Sen erkekmisin öyle gibi geldi
Gozum hep is ilanlarindaEvde oturup bunaldığınız için de böyle diyor olabilirler
Evde bekleyince iş bulunmuyor
Çevrenizi genişletin imkan varsa fabrika vs ile de gidip görüşün tecrübenizi de belirtin
Ummadık yerden iş çıkabilir
Bilemiyorum ilham geldi birden heraldeYok artik :) Neden oyle geldi?
Gozum hep is ilanlarinda
Yanlis gelmis o ilham :)) eski konuslarima goz at istersen. Anlasilir.Bilemiyorum ilham geldi birden heralde
Orda mi yanlis yapiyorum aceba. Hep ilanlara bakip gidiyodum gorusmelere. Bu konuda yardimci olcak tanidikda pek yok ki.s iskura gidiyorum bazen.İş ilanı ile olmaz muhasebecileri küçük yerler tanıdık vasıtası ile alır
Büyük yerler zaten genelde belgeli alır ama oraya da tanıdık ön muhasebeci alınır
Îş îlanı ile mali konuları teslim edecek eleman pek tercih edilmiyor bildiğim kadarı ile
ok.bacıYanlis gelmis o ilham :)) eski konuslarima goz at istersen. Anlasilir.
Orda mi yanlis yapiyorum aceba. Hep ilanlara bakip gidiyodum gorusmelere. Bu konuda yardimci olcak tanidikda pek yok ki.s iskura gidiyorum bazen.
Su son zamanlarda ne kadar sık duydum bu -idealist olmak karin doyurmuyor- lafini .sİki üniversite bir yüksek lisans mezunu olarak size nacizane tavsiyem;
sakın iş beğenmemezlik yapmayın. Girin bi işe çalışın.
İdealist olmak ne yazık ki karın doyurmuyor bu memlekette.
Zira benim gibi 30una yakın tırım tırım iş arayan biri olmak isterseniz siz bilirsiniz.
Aynen olmayinca olmuyoSeni çok iyi anlıyorum...Bende iki senedir iş arıyorum.Maalesef ki eğer torpilin yoksa çok zorÇok hassas olduğun için oluyor bence zaman zaman bende istemeden üzüyorum bizimkileri evde oturmak çok zor.Kazanmak üretmek istiyorsun ama maalesef olmayınca olmuyor Bence evde oturma çünkü kapandıkça kapanıyorsun.Daha kötü oluyor.İstediğin alanda çalışman en güzeli tabii.İnşallah gönlünce olur her şey
Çünkü gerçek bu.Su son zamanlarda ne kadar sık duydum bu -idealist olmak karin doyurmuyor- lafini .s
Cok emek vermisin belli, insallah hak ettigin noktaya ulasirsinÇünkü gerçek bu.
Bakın ben okumak için, istediğim mesleği yapmak için tam 9 senemi verdim ama sonuç koca bir hiç.
Gözlerim ileri derecede miyop oldu, midemde reflü+ gastrit, sinir stresten beslenememekten hipoglisemi oldum, adetlerim düzensiz, ağaç dalı gibi zayıfladım.
Daha sayayım mı?
Bunların hepsi akademisyen olmak içindi.
Şuan kasiyerliğe bile başvuruyorum.
Mecburum çünkü.
Amin.Cok emek vermisin belli, insallah hak ettigin noktaya ulasirsin
Allah yardimcin olsun.