• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işsizim,sevgilimden ayrıldım..iş bulamıyorum

hamis

her işimi kendim yaparım .
Pro Üye
Anneler Kulübü
6 Temmuz 2009
3.553
2.772
698
Tc
kızlar merhaba mağazada çalışıyordum şartları güzel olan bi işti benim için çalıştığım avm de biriyle tanıştım 4 yıllık bi ilişkinin ardından (yani biteli 7-8 ay olmuştu) hoşlandık sevgili olduk ama başta ailem olmak üzere kimse yakıştırmadı o lise ben önlisans mezunuyum diye annem onay vermedi tabi bu kişinin kürt,biraz muhafazakar olmasınında çok katkısı vardı.annem onla birkilteyim diye iş değişmemi istiyordu derken bankada kuyrukta beklerken anadolu hayat emekliliğin acentesinin standında duran iş teklif etti maaş 500 bankada sabit olacaksıbn 1 aya eğitim çıkar bes sertifikası alırsın,geliri çok iyi şimdiki yaptığın işten çok daha iyi bilmem ne dedi ve ben işten istifa edip bu işe başladım..

sonuç tam bi hüsran oldu..2 hafta çalıştıktan sonra adam eğitimle ilgili sorularımı hep geçiştirdi tabi sertifikayı alsam sigortamı başlatacaktı :22: sigortayı başlatmamak için ertelemeye kemküm etmeye başladı sonrada bana en başında şubede sabit olacaksın diyen adam ilçelere git demeye başladı bende çıktım..:5: şimdi işsizim..

sevgili konusuna gelincede ben bunu denemek için sahte bi face açıp denemek istedim yazdı bana.. sonra da aşkım netten biri bana yazılar yazıyor işletiyorlar sanırım dedi bende kendime kızdım çocuk herşeyi söylüyor nasıl şüphe edersin diye.geçen gün birlikteyken bilgisayarı açtı bende hazır açmışken facene bakalımda bu kız sana neler yazmış dedim ilk önce açmak istemedi kızarım diye ama açtırdım tabi ve ne göreyim şaştım kaldım benim oluşturdum sahte profil dışında en az 2-3 kızla dha yazışmıştı birine aşkım canım seni istiyor filan demişti hatta :5: senden tiksiniyorum deyip bırakıp çıktım annesiyle tanıştırmıştı evlenmek istiyordu üzerime titriyordu şimdi halen peşimde evlenelim ben ben seni istiyorum sanal bişey için benimi bırakacaksın diyor ama affedemem arkadaşlarım bile sana layık olmadığını gösterdi asla affetme diyor bende istemiyorum barışmayı..

ama hem bu sorun hemde işsizlik çok bunalıyorum bu aralar :2:

Aldatmanın sanalı reelimi var?

Bu affedilir bir şey değil.

İş mevzusuna gelince ben mi anlamadım avm den daha iyi maaşı diye çıkmışsınız ama sigorta işinden aylık 500 alacaksınız

Avm de maaşınız kaçtı kı dahamı düşüktü 500 den ?

Önlisans mezunusunuz çalışma mecburiyetiniz yoksa önümüzde kpss sınavı var sıkı bir şekilde ona çalışabilirsiniz.

işsizlik aşksızlıkk

zor seyler ama gelip gecici...

hersey yoluna girer... saglıgın yerindeyse gerisi boş valla

o cocukla da ayrılmakla en guzelini yapmıssın... aldatmanın sanalı reeli yok

bu fırsat ve ortam bulan reelde de rahar rahat yapar anlamına geliyor bence...

Aldatmanın sanalı reelimi var?

Bu affedilir bir şey değil.

İş mevzusuna gelince ben mi anlamadım avm den daha iyi maaşı diye çıkmışsınız ama sigorta işinden aylık 500 alacaksınız

Avm de maaşınız kaçtı kı dahamı düşüktü 500 den ?

Önlisans mezunusunuz çalışma mecburiyetiniz yoksa önümüzde kpss sınavı var sıkı bir şekilde ona çalışabilirsiniz.

magazada 712 maaş +sigorta+yol parası +260 tl multinet vardı sigorta işinin çalışma saatleri iyiydi ve prim alınınca iyi olur dedi maaşın o yüzden kabul ettim :5:

çalışma mecburiyetim yok ama ben istiyorum evde bunaldım çalışmaya alışınca..
ayrıca dersaneye gitme durumum yok en azından part time bi iş olsa iyi olurdu diyorum en azından..

işsizlik aşksızlıkk

zor seyler ama gelip gecici...

hersey yoluna girer... saglıgın yerindeyse gerisi boş valla

o cocukla da ayrılmakla en guzelini yapmıssın... aldatmanın sanalı reeli yok

bu fırsat ve ortam bulan reelde de rahar rahat yapar anlamına geliyor bence...

bende öyle düşünüyorum ve kesin bi dille bittiğini söyledim.
ben o beni çok seviyordu,ciddiye aldığını düşünüyordum beni ve ilişkiyi ailem ısrarla istemediği halde görüşmeye devam ettim..
ama çok yanlışmış ailem istemediği için hayırda görmedim zaten..

magazada 712 maaş +sigorta+yol parası +260 tl multinet vardı sigorta işinin çalışma saatleri iyiydi ve prim alınınca iyi olur dedi maaşın o yüzden kabul ettim :5:

çalışma mecburiyetim yok ama ben istiyorum evde bunaldım çalışmaya alışınca..
ayrıca dersaneye gitme durumum yok en azından part time bi iş olsa iyi olurdu diyorum en azından..

Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama İstanbul'da iseniz çok güzel part time işler var

Bende kpss ye hazırlanıyorum illaki dersaneye gerek yok evdede çok güzel hazırlanılabilir ayrıca.

Bence kpss şansını göz ardı etmey
in

Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama İstanbul'da iseniz çok güzel part time işler var

Bende kpss ye hazırlanıyorum illaki dersaneye gerek yok evdede çok güzel hazırlanılabilir ayrıca.

Bence kpss şansını göz ardı etmey
in

urfa merkezdeyim malesef çok geniş değil iş olanakları :5: kpssye bende çok önem veriyorum çalışmak için gazeteden kupon biriktirdim hevesim var ama işte canım sıkkın olunca derse de çalışmak gelmiyor içimden :26:

urfa merkezdeyim malesef çok geniş değil iş olanakları :5: kpssye bende çok önem veriyorum çalışmak için gazeteden kupon biriktirdim hevesim var ama işte canım sıkkın olunca derse de çalışmak gelmiyor içimden :26:

Anlıyorum ama senin şansın var en azından sakın yabana atma eğer sıkı bir çalışma olursa birdahaki sene bu zamanlarda atanmış olursun.

Ben ünide hala okuyor olduğum için ortaöğretim olarak gireceğim yani aslında olmayacak bi hayal gibi ama çalışınca olmayacak yok.

İş konusunda Urfanın şartlarını bilmediğim için bişey diyemeyeceğim ama sen yinede moralini çok bozma

Anlıyorum ama senin şansın var en azından sakın yabana atma eğer sıkı bir çalışma olursa birdahaki sene bu zamanlarda atanmış olursun.

Ben ünide hala okuyor olduğum için ortaöğretim olarak gireceğim yani aslında olmayacak bi hayal gibi ama çalışınca olmayacak yok.

İş konusunda Urfanın şartlarını bilmediğim için bişey diyemeyeceğim ama sen yinede moralini çok bozma

teşekkürler canım :16:

arkadaşlar çok haklı,sanalda aldatan reel de de aldatır yani,bunun sanalı,reeli olamazki,işteerkekler anneleriyle tanıştırnmca iş ciddiye binxdi sanıyorlar sanıyoruzda,şu durumda annesiyle konuşan çok insan var ama sonuç hüsran oluyor

üzülme dicem ama nafile arkadaşım,kpssye hazırlanmalısın,ahh o eski işin çk iiymiş,keşke çıkmasaydın,,

stillex,arkadaşım bende part time iş arıyorum,istanbuldayımm,nbnetten cv göndersaemde geri dönüş yapmıyorlar,nerelere bakabilirim?

Eski işinize geri dönme imkanınız yok mu?
Diğer derdiniz sevgilinizle ilgili diğer arkadaşların söylediklerini söyleyeceğim.
Bu konuda çok şanslısınız.
İyi ki o facei açmışsınız. İyi ki bunları görmüşsünüz.
Şimdiden ne kadar ciddiyetsiz olduğunu anlamanız iyi olmuş

Kpss için illaki dersaneye gitmenize gerek yok bende evde çalışıp kazandım şimdi 3 senelik memurum ve sınava hazırlanırken sevgilim beni terk etmişti benim durum daha vahim yani ama bu beni daha da kamçıladı sürekli soru çözmeye başladım sende yapabilirsin şuan evdeysen daha çok vaktin var demektir. sadece istemen yeterli

şekerim bence eve verilen işler var anlaş 1-2 kız arkadaşınla 2 saat evde çalışır dertleşir hemde para kazanırsınız kalan vakitllerdede gezersiniz böyle durumlarda kız kıza takılmak ii gelir insana gerçekten ya boşver bir süre sonra yeni biriyle tanıştığında deyince kendi kendine ah ben ne kadar saf davranmışım dersin hepimizin mutlaka başından geçti böle şeyler sen kendi yolunu çiz bence zamanla geçer diyenlere kızardım hep ama gerçekten alışıyosun herşeye sevgi gerçekten biryere kadar sana senden başka kimsenin faydası yok

Eski isvereninle konus, tekrar isini iste bence.
Sevgiliden ayrilmakla da iyi etmissin.Bir de piskin piskin, sanal icin ayrilinir mi demis. hey Allahim.

Allah bir kapıyı kapar diğerini açar bol bol dua edin.Sıkmayın canınızı herşeyin hayırlısı:34:

Eski işinize geri dönme imkanınız yok mu?
Diğer derdiniz sevgilinizle ilgili diğer arkadaşların söylediklerini söyleyeceğim.
Bu konuda çok şanslısınız.
İyi ki o facei açmışsınız. İyi ki bunları görmüşsünüz.
Şimdiden ne kadar ciddiyetsiz olduğunu anlamanız iyi olmuş

eski işyerim kurumsal bi şirketin mağazasıydı yöneticilerimle aram iyiydi zaten kendim verdim istifayı mağaza sorumlumuz çok üzülmüştü bende insan kaynaklarına eğer bana ihtiyaç olursa tekrar dönmeyi isterim diye mail attım ama bakalım ne olacak..

evet iyiki açtım o faceyi hani içinize bişeyler sinmezde rahat edemezsiniz ya bende aynen öyleydim bu face işi çok isabetli olmuş üzülmedim kendi beni kaybetti ama sinirlendim ve çok zoruma gitti sadece :24:

Kpss için illaki dersaneye gitmenize gerek yok bende evde çalışıp kazandım şimdi 3 senelik memurum ve sınava hazırlanırken sevgilim beni terk etmişti benim durum daha vahim yani ama bu beni daha da kamçıladı sürekli soru çözmeye başladım sende yapabilirsin şuan evdeysen daha çok vaktin var demektir. sadece istemen yeterli

kpss yi bende çok istiyorum geçen sene çok hazırlandım ve hazırlanma aşamasında 4 yıllık sevgilim beni geleceğimiz olmayacak sen daha iyilerine layıksın deyip terketmişti :43: nasıl zor zamanlardı sadece yaşayan bilir..

bende kendimi derslere verdim deli gibi çalıştım ama sınavın ertelendiği süreçte toparlanmak için istanbula gittim geldim 2 ay kadar bi süre içinde ve olmadı işte 76 aldım matematikten çok az yapabilmiştim 8,5 netim vardı sınavda :2: onun için olmadı işte şimdi matematik çalışıp kazanmak istiyorum

şekerim bence eve verilen işler var anlaş 1-2 kız arkadaşınla 2 saat evde çalışır dertleşir hemde para kazanırsınız kalan vakitllerdede gezersiniz böyle durumlarda kız kıza takılmak ii gelir insana gerçekten ya boşver bir süre sonra yeni biriyle tanıştığında deyince kendi kendine ah ben ne kadar saf davranmışım dersin hepimizin mutlaka başından geçti böle şeyler sen kendi yolunu çiz bence zamanla geçer diyenlere kızardım hep ama gerçekten alışıyosun herşeye sevgi gerçekten biryere kadar sana senden başka kimsenin faydası yok

nasıl işler bunlar canım ben evde olmaktan çok bunaldım ondan istiyorum çalışmayı yoksa maddi problemim yok şükür

Eski isvereninle konus, tekrar isini iste bence.
Sevgiliden ayrilmakla da iyi etmissin.Bir de piskin piskin, sanal icin ayrilinir mi demis. hey Allahim.

aynen öyle diyor yok benden başkası yokmuş eli benden başka kimseye değmemiş ailesini gönderip istetecekmiş annesi beni soruyormuş bilmem ne uyuyamıyormuş falan filan :36:

Allah bir kapıyı kapar diğerini açar bol bol dua edin.Sıkmayın canınızı herşeyin hayırlısı:34:

çok teşekkürler canım iyi ki varsınız sizler :16:

nasıl işler bunlar canım ben evde olmaktan çok bunaldım ondan istiyorum çalışmayı yoksa maddi problemim yok şükür

aynen öyle diyor yok benden başkası yokmuş eli benden başka kimseye değmemiş ailesini gönderip istetecekmiş annesi beni soruyormuş bilmem ne uyuyamıyormuş falan filan :36:

çok teşekkürler canım iyi ki varsınız sizler :16:

canım bak madem maddi probblemin yok o zaman ğelenceli olanları seç mesela eve takı işi veren yerler var çanta yaptıranlar eve dolma saran işi yerler bile var nette araştır hem hobi olur hem sıkıntın geçer hemde yeni bir meslek edinmiş olursun yeni hayallere dalarsın düşünsene mesela takı veya el emeği çanta işine iice merak sardın işini büyüttün bigün bir bakmışsın bir dükkanın olmuş kendine ait hayallerde sınırr yokkk :)))

canım bak madem maddi probblemin yok o zaman ğelenceli olanları seç mesela eve takı işi veren yerler var çanta yaptıranlar eve dolma saran işi yerler bile var nette araştır hem hobi olur hem sıkıntın geçer hemde yeni bir meslek edinmiş olursun yeni hayallere dalarsın düşünsene mesela takı veya el emeği çanta işine iice merak sardın işini büyüttün bigün bir bakmışsın bir dükkanın olmuş kendine ait hayallerde sınırr yokkk :)))

evet kulağa hoş geliyor canım :31:

Back
X