ISSIZ ADAM ve Çağan Irmak...

ben tekrar gitmek istiyorum valla müzikleri bile duyunca hala o kadar etkileniyorum

issizadam1wc0.jpg

ben daha guzel olacagını dusunuyordum çunku gıden arkadaslarım çok etkılendıklerını soylemıslerdi.. bende eşimle birlikte gittim ama ne bilim yaa pek beyenmedım desem yeridir.. Fransız ve amerikan filmlerine benzettim özentili bir çalısma gibi geldi.. filmin sonunda ağladım sadece kavusamama trajedisinde yani..

HARIKAYDI !! MUHTSEMDII..!! tekrar tekrar islenesi bi film.. finali için bile bu film islenir.. bir daha böle bi film zor yapılır yaaa.. yapılsa da bunun kadar gusel anlatılmaz...

filmin ikinci yarısı çok fena dağıtıyorr ayrılık yaşayanları...Ben de belki bir gün yine rastlaşır mıyım die düşünmeden edemedim...Keşkeee dedimmm.. :'(

bence güzel bir filmdi kız kıza toplanıp gittik filmden çıkarken hala kulağımızda Anlamazdın çınlıyordu müzikler çok iyi seçilmiş sanki bu film için bestelenmişler gibi durumu en iyi şekilde anlatan cinstendi gideli iki hafta oldu ama hala aklımızdan çıkmamış hergün bir iki sahne anlatıyoruz birbirimize şurası nasıldı burası nasıldı diye Çağan Irmak'ı tebrik ediyoruz =)

Çağan Irmağı ekibini, oyuncuları , şarkıları besteleyen ve seslendiren sanatçıları hepsini kutluyorum. Ayla Dikmen'e de Allahtan Rahmet diliyorum. Ben yazdığım yazımda değinmiştim fakat kimse bu konuya değinmediği için açıklık getirmek istiyorum. Sizce bu film askıda kalmadımı? :uhm:

Bizim eşimle düşüncemiz şöyle ; bizce Ada bir ara Alper'e birşey söylemeye çalıştı ve konu kapandı. Bizce o an ona HAMİLE olduğunu söyleyecekti. Filmin ikinci yarısında karşılaştıklarında çocuğunun resmini hemen gösterdi. Alper'in annesine gitme sebebide bizce buydu (yani hamile oluşu). Ve bizce o kız çocuğunun babası ALPER...
Nasıl senaryo amaaa...
İçimize ukte kaldı filmin o şekilde bitişi soru işaretleriiiiii ???????
Fikrimize katılan katılmayan herkese teşekkürler... kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
terlik senin dediğin gibi olabilirdi aslında ama niye böyle soru işaretleriyle bırakılır ki film ben filmi pek beğenmedim.Alper ilk sahnelere dayanarak söylüyorum (adam ve kadınla odaya girdiği) sapkın bir adamı oynuyordu niye öyleyken birden düzenli bir ilişkiye girdi ve herşey güzelken neden ayrıldı.son sahnesinde 2 damla gözyaşı döktüm oda sahneyle müziğin uyumunaydı.Babam ve oğlumdan sonra çağan ırmaktan beklediğimi bulamadım.

Şu an Issız Adam filminin müziklerini dinliyorum. Anlamazdın - Ayla Dikmen bir harika (eski günlere götürüyor). Michael Fugain 'in eserleride güzel ''Une Belle Histoire''. Hümeyra , Semiramis Pekkan ve Sezen Aksu'nun ''Tükeneceğiz'' de bir harika. Bu filmde dikkati ilk çeken eski şarkılar... Çağan Irmak eski şarkılara hayran biri demekki buradan onu anlıyoruz... Şarkılara göre yapılmış bir film...
Filmi beğendim fakat soru işaretleri çokkk benden sonra arkadaşımda değinmiş ; birçok yerinde soru işareti var. Ada ile birlikteyken neden diğer kadına gitti ve döndü???? Annesiyle arasındaki iletişimden ve kızmasından bir hastalığımı var dedik eşimle. ASABİYE.... vs. vs. ?????????????
Çağan Bey'e duyrulur......

issizadam81wt9.jpg

melisbirkan0041jo2.jpg

Son düzenleme:
BENCE BU FİLM GÜZEL DEĞİL OYUNCU BAKIMINDAN SEÇİMİDE BAŞARISIZ BULUYORUM.BENCE ŞANSA BAK ADLI ROMANTİK KOMEDİYİ ALIN TVDE İZLEYİN ÇOK DAHA İYİDİR !!!:lepi:

Çağan Irmağı ekibini, oyuncuları , şarkıları besteleyen ve seslendiren sanatçıları hepsini kutluyorum. Ayla Dikmen'e de Allahtan Rahmet diliyorum. Ben yazdığım yazımda değinmiştim fakat kimse bu konuya değinmediği için açıklık getirmek istiyorum. Sizce bu film askıda kalmadımı? :uhm:

Bizim eşimle düşüncemiz şöyle ; bizce Ada bir ara Alper'e birşey söylemeye çalıştı ve konu kapandı. Bizce o an ona HAMİLE olduğunu söyleyecekti. Filmin ikinci yarısında karşılaştıklarında çocuğunun resmini hemen gösterdi. Alper'in annesine gitme sebebide bizce buydu (yani hamile oluşu). Ve bizce o kız çocuğunun babası ALPER...
Nasıl senaryo amaaa...
İçimize ukte kaldı filmin o şekilde bitişi soru işaretleriiiiii ???????
Fikrimize katılan katılmayan herkese teşekkürler... kaydirigubbakcemile3

ay ben de aynen böyle düşündüm yaaaaaaa....

ve de çok beğendim filmi, beni yıkmadı o kadar ama oyunculuk, çekimler ve öykü çok iyidi...

ben de bu 'hamilelik' olayını düşünüyorum. acaba öyle miydi ki ?fisfisfis

Arkadaşlarım filmle ilgili çok olumlu eleştiriler yaptı.İzlemem için üzerine basa basa tavsiye ettiler.Henüz gitmedim ama çok istiyorum oğlumu idare edebilirsem gidicem.

Arkadaşlarım filmle ilgili çok olumlu eleştiriler yaptı.İzlemem için üzerine basa basa tavsiye ettiler.Henüz gitmedim ama çok istiyorum oğlumu idare edebilirsem gidicem.

Oğlun kaç yaşında bilmiyorum ama filme 13 yaş altındakiler götürülmüyor. Filmin yanında bu ibare var zaten... a.s.

burdaki yorumları okuyarak ve çok merak ederek gittim filme dün filmdeydim
ve abartıldığı gibide bulmadım..... tamam kötü demiyorum güzeldi ama
abartılan kadar değilfisfisfis
yok günlerce etkisinden çıkamıyomuşsun yok hüngür hüngür ağlıyomuşsun
yok müzikler şöyle böylee...topu topu 3 kez müzik çalmıştır oda yarım yarım
yani fazla abartılmış:kahve:
tamam filmin sonunda biraz gözyaşı geliyor ama bütün salon gözyaşı dökmedi
sayılıdır ağlayan
sonuda çok saçma bitti 1 dk önce öpüş sonra ben senden ayrılmak istiyorum :bbo:
daha farklı bi son olabilirdi

hee o kızın alperin kızı olduğunu sananlar..
eğer öyle anlaşılırdı nedenmi :kahve:
içlerinden konuşurlarken
yalan söylüyorum sevgilim bu kız senin kızın vs. derdi
alper nasıl bekleyenim var dedi
sonra içinden yalan söylüyorum dedi...onun gibi

yani sonuca gelirse film abartılan kadar değil arkadaşlar :içelim:

Bu film benim için mükemmeldi...........
Özellikle ayrılık sahnesi ne çok benziyordu benim eşimle flört ettiğimiz dönemde ayrılık sahnemize evet aynıydı:çok üzgünüm:
Ya kim neder se desin filmin ikinci yarısı beni çok etkiledi kendimden çok şey buldum çok ağladım ve en güzeli kendimi çok şanslı hissettim...
Bence duygusal olanlar bu filme mümkünse bir paket selpakla gitsina.s.:asigim:

bence izlenmeye değer bir filmdi ama çoook abartılacak kadar değil...Babam ve Oğlum'un üzerine film tanımıyorum diyebilirim.insanın yüreğine dokunuyor :(

Back
X