ISSIZ ADAM ve Çağan Irmak...

bende elimde mendillerle gitmiştim herkes çok ağladığını etkilendiğini söylüyordu
ama mendiller elimde patladı sinemadan çıktığım anda da unuttum konusunu
hiç etkileyici değildi

ben bu filmde kesin ağlayacağım diye gitmemek gerekiyor zaten bir filme, önyargısız izlemek en iyisi, ben de bu filmde ağlamadım ama başka güzellikler buldum.

bulabileceğim sanatsal yönden ve aşk yönünden hiçbir güzellik yoktu
benim yaşadığım aşk bile daha enteresan yani ki ben bu filmde aşkta göremedim de neyse :delphin:

bence daha çok insanların yaşadığı ilişkilerden parça parça bir şeyler bulabileceği bir filmdi, adamın annesiyle ilişkisi bile, aralarda geçen diyaloglar bile. senaryo diyalogları ile ilgili yorumumu daha önce yapmıştım, ama bence sahneler, çekimler ve mekanlar çok güzeldi. sahafları bile sevdim.

filmi üç gün önce izledim...yani genel olarak gerçekten beğendim...ama sanki biraz daha zaman olsaydı sıkışmazdı bazı sahneler, durumlar...aralarındaki ilişkinin ilerleyişini tam anlayamadık ne oldu, nasıldı derken sona erdi...eşimle tartıştığımız daha doğrusu onun bana söylediği alper karakteri gibi insanların gerçekten olduğu, mutsuz insanların tatminsizliğinin asla bitmediğini söyledi...Alper cinselliğide o boyutta yaşayan bi rinsandı...ben ulak filminide beğenmiştim...kendisini tebrik ediyorum...

şimdiye kadar seyrettiğim en kötü Çağan ırmak filmiydi oysa adını ve eleştirileri okuyunca beklentilerim daha fazlaydı pek beğenmedim

filmde herşey çok güseldi müzkleri çekildii mekan falan.ayrıca adaya ve karakterine bayıldım.genel olarak beendim bi film ama finali biraz yarımdı sanki ama çağan ırmağı tek geçerim sıkı takipçisiim kendissinin.adam yaptımı yapıo

bende gittim,bence güzel... bazı sahneler uygun değildi ama yinede gidilmeli derim,özelikle mekanlar söper,Entelektüel bir yaşam tarzı...hoşuma giden bir diğer ayrıntı plaklar ve kızın klasik kitap takıntısı,denildiği gibi ruh hastası bir insan yerine içine kapanık kendi duygularını ifade etmekte zorlanan ve bundan dolayı hayatın güzeliklerini kaybeden bir erkek,adamda kızda gayet doğalardı...ve son sahneler gerçektende müthişti...ne hüzünlüydü seviyorsun ama söyleyemiyorsun ve yılar sonra sevdiğin evli olarak karşına çıkıyor... hele o son sahne ebediyen kopma sahnesi senağlama birbirlerine sımsıkı nasılda sarıldılar sanki ordaki bendim senağlama sarılma sahnesinde ağladım çekinmeseydi hıçkıra hıçkıra ağlayacaktım ama sonra eve geldim baya bir ağladımsenağlama

Ben filmi izlememe rağmen korsanı çıkmış gidip aldım:P :Evde doyasıya izleyip ağladım bi güzel.....

İşyerinde ki bir arkadaşım filmi izlemiş ve hiç beğenmemişti." yaaa demek boşuna abartmışlar o kadar" diye düşündüm. Açıkçası bir önyargıyla izledim filmi.

Ctesi günü izledim, hala etkisindeyim. Çok güzel bir filmdi. Ağladım, ağladım, ağladım. Son 5 dk da koptum. Herhalde yarım saat ağladım, o kadar içime dokundu, o kadar hissettim filmi. Film bitti ben hala ağlıyorum. Harika bir filmdi. O aşkı, o vazgeçmeyi, o bocalamayı, o tutkuyu öyle güzel hissettirdilerki. Allahtan evde izledim yoksa cümle aleme rezil olurdum salya sümük. :delphin:

Ayrıca çok fazla seks sahneleri var gibi bir fikrede katılmıyorum, hiç alakası yok. Karakterleri oturtmak ve izleyiciye bunu hissetirebilmek için gerekli olan sahnelerdi. Açık saçık hiçbirşey görmedim. Çok dozundaydı herşey.

ben bu filmi nie izledim Allahım ya senağlama boğazım düğümleniyo hala 1 hafta çıkamam artık etkisinden senağlama bu zamana kadar izlememişim ne die islersin aptal demo senağlama

bende dün akşam seyrettim.tamamen cinsellik içeriyor.bunun adı aşk olamaz.güzelmi güzel en azından o adam gibi yasayan bi erkeğin pişmanlığını görmek cok güzel.aşk bu kadar basitmi oldu günümüzde çok acı Çok üzgünüm çoook

cok cok cok harikaydı.....ilk cıktıgı an gittim izledim..bi bakıma günüüz gerceklerinide yansıtmıs..
bazı insanlar kendi hayatlarında yasadıkları cıkmazlardan kördüğümlerden dolayı evlenemezler..evlenselerde muhakkak sonu vardır..yalnızlıklarıyla evlidirler alsında..birilerin girdiginde hayatlarına ihanettir bu yalnızlıga...ve bi süre sonra biter..

sadece erkek degil bu durumda olan bir cok bayanda vardır...

onun gibi...benim gibi..

cok güzel bir kurguydu..kendimle yüzlestirdi bu film beni..tesekkürler cagan ırmak

ya bu filmin aüğlanaıcak nesi var anlamıyorum
aşk böyle birşeymi sizce
cinsel sapkınlıklarına yenilebiecek
dengesiz
değersiz
yapışkan birşeymi....
allah allah
ortada ıssız falanda bir adam yok bence, gayet özgur ve keyfine göre takılan bir adam var
çok şaşırıyorum ağladım diynelere
filşmi izlerken ardımdan ağlayanlara gülmemek için zor tuttum kendimi ya
ne filmmiş böyle
ülke insanları olarak artık bazı şeyleri çok mu aştık
çok mu büyüdük
çok mu özgür yaşar olduk herseyi ki kendi parçamızı buluyoruz ben anlayamıyorum
normal hayatta belki bilmeden çok tanımışızdır alper gibilerini, bu selam verdiğimiz yan komşumuzda olabilir, ama onun hayatındaki imgeler çok marjinal..gercekçi değil.. ir kadın kendini ilk buluşmadan cinselliğe yürütecek bir adamla beraberlik dilemez bence..yada yanında uyurken bir hayat kadınına koşması tamamiyle beni sevmediğini ortaya koyar...
filmde hep söylüyorum iki nokta var
gercekten durup düşündüğüm,hislendiğim
banyaoda bardağın kırılıp tparlarken saç toksanı bulması
-bazen kaçmak içn ve yüzleşmemek için kenara sıkıştırıp birden bulduğumuzda acının en babasını hissettiren şeyler gibiydi
ve son sahne
-kızın oğlanın annesinin evine gidip aptlaca deneyimlerden dışında- çok iyiydi
bu
ben ne ıssız bir adam
nede aşk gördüm ortalıkta
zayıf bir kişilk
sapkın bir cinsel arzu
yanılsımalar ve tutunma çabalarında ileri değil bence

Filmi herkes beğenecek diye bir kural yok..
Herkesin zevki , rengi farklıdır..
Kimine göre aşk böyle birşeydir
Kimine göre farklı..
Ama bu yargılanamaz , ağlıyanlara gülmemek için zor tutum kendimi gibi alaycı bir laf söylenemez..
Dediğim gibi herkes farklıdır..
Renkler gibi..
O yüzden mesaj yazarken sadece kendi görüşlerinizi yazın , başkalarının beğenilerini aşağılamayın!..

ortada bir aşk vardı ayrıca, adamın yaşama biçimi nedeniyle sahip çıkamadığı ve yıllar sonra tekrar karşısına çıkınca içini acıtan bir aşk vardı, herkesin ilişkisi böyle olmak zorunda değil ama bence görünenden daha derin bir filmdi.

Filmi herkes beğenecek diye bir kural yok..
Herkesin zevki , rengi farklıdır..
Kimine göre aşk böyle birşeydir
Kimine göre farklı..
Ama bu yargılanamaz , ağlıyanlara gülmemek için zor tutum kendimi gibi alaycı bir laf söylenemez..
Dediğim gibi herkes farklıdır..
Renkler gibi..
O yüzden mesaj yazarken sadece kendi görüşlerinizi yazın , başkalarının beğenilerini aşağılamayın!..

bakın yazdıklarım
bence
yani ne demek bu yanlızca bana göre,ben kendi penceremden baktığımda böyle görüyorum
şimdi sizi ele alalım
haberim olsaydı bu denli üzülüp
güldüm deyişimden aşağılanma duygusuna kapılacağınızı düşünerek
yazmazdım
ben kendi açımdan gördüklerimi yazdım tekrar söylüyorum
ben nasıl ki sizin ağlamanızı yargılamıyorsam
sizde gülüşüme kızmayınhihoyyyt
ayrıca inanın bana ççok absürt geliyor
açın şu formları,erkekler kısmını şunu bunu
bir okuyun
en ufak bir aksaklıkta
ayrıl ayrıl ayrıl diye toplum baskısı yapan hanımlar
bu filmi nasıl beğeniyor hayret ediyorum
tekrara ediyorum
bence bu 'sanma,adib olmaya çalışma ve en fazla adapte olduğunda kendini bırakma-

selvi boylum al yazmalımı aşk diye koyarsanız önüme susarım
ama siz bana katılsanızda
kızsanızda
söylemek zorundayım üzgünüm
ne derler
kral çıplak
.....

saygılar ve sevgilera.s.

Son düzenleme:

bakın yazdıklarım
bence
yani ne demek bu yanlızca bana göre,ben kendi penceremden baktığımda böyle görüyorum
şimdi sizi ele alalım
haberim olsaydı bu denli üzülüp
güldüm deyişimden aşağılanma duygusuna kapılacağınızı düşünerek
yazmazdım
ben kendi açımdan gördüklerimi yazdım tekrar söylüyorum
ben nasıl ki sizin ağlamanızı yargılamıyorsam
sizde gülüşüme kızmayınhihoyyyt
ayrıca inanın bana ççok absürt geliyor
açın şu formları,erkekler kısmını şunu bunu
bir okuyun
en ufak bir aksaklıkta
ayrıl ayrıl ayrıl diye toplum baskısı yapan hanımlar
bu filmi nasıl beğeniyor hayret ediyorum
tekrara ediyorum
bence bu 'sanma,adib olmaya çalışma ve en fazla adapte olduğunda kendini bırakma-

selvi boylum al yazmalımı aşk diye koyarsanız önüme susarım
ama siz bana katılsanızda
kızsanızda
söylemek zorundayım üzgünüm
ne derler
kral çıplak
.....

saygılar ve sevgilera.s.

Kral çıplak ama size göre..
İnsanlar birşey yaşarken yada yazarken kendi görüşlerini yazarlar
Ve kendi görüşlerini yazarken başkalarını aşağılıyamazlar..!
Yazdığınızı tekrar okuyun ve sadece izlediğiniz film ve kendi görüşünüzü yazın..
Ama başkaların gülmesini yada ağlamasını küçümsemeyin..
Hem yargılamıyorum diyorsunuz hemde gülmemek için kendimi zor tuttum diyorsunuz..
Lütfen kendinizle çelişmeyin..

Back
X