eda Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2009 2.170 16 0 İçel Mersin 25 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi eda #1 selam, arkadaşlar bu parfüm markasını çok duydum. önerirmisiniz?
G geniekiller Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Kasım 2007 91 1 86 Konya 20 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi eda #2 leau dissey pour home valla bunu ben bıle kullanıyorum :icecream:
D Dicle_1988 Guru Kayıtlı Üye 24 Mart 2011 162 60 298 - Yurtdışı 31 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi eda #3 geniekiller .!.: leau dissey pour home valla bunu ben bıle kullanıyorum :icecream: Genişletmek için tıkla... cok cekici cok seksi bir parfüm. sokakta yanimda gecen bir erkegin üstünde bu kokuyu alsam bile onu öpesim geliyor :=) malesef eski esime bu parfümü hediye ettigim icin artik benim icin kötü bir anisi var
geniekiller .!.: leau dissey pour home valla bunu ben bıle kullanıyorum :icecream: Genişletmek için tıkla... cok cekici cok seksi bir parfüm. sokakta yanimda gecen bir erkegin üstünde bu kokuyu alsam bile onu öpesim geliyor :=) malesef eski esime bu parfümü hediye ettigim icin artik benim icin kötü bir anisi var