şimdi çok ilgilenmiyoruz ama Türkiyenin özelliklede İstanbulun en gözde yerleri yabancılara satılmış durumda bu bugünkünkü olayda deyil yani bir asırı geçkin zamandır sürüyor bu gidişe dur denilmezse bizler ülkemizde ikinci sınıf vatandaş muamelesi görebiliriz
ŞenizŞeniz
Filistin İsrail sorunuyla yeni karşılaşmıyor.
Hamas yokkende İsrail saldırıyordu.
O insanlar hepsi mecburen savaşçı olmak zorunda. Mecburen militan olmak zorunda.
İsrailin amacının ne olduğunu biliyoruz. Bugün bebekleri öldürmesinin sebebi, yarın kendisinden nefret eden bir mücahit olacağını bildiği içindir. Bu kan İsrail yok olmadıkça durmayacaktır.
Adam saldırıyor birde ateşkes istiyor. Sen defol Filistinden önce. Yok hem vururum hem ateşkes isterim, olsada uymam zaten, ben bildiğimi okurum, çünkü ben dünyaya hükmedeceğim, çünkü ben seçilmiş ırkım, sizde bana köle olacaksınız. Budur olay!!
İsrail o toprakları istiyor barış olsa ne olur. Daha önce olduda ne oldu?
İsrail bu hareketi bugünmü planladı?
İsrail'de yaşayan bir Türk olduğunuzu biliyorum. Galiba İsrail'e sempati duyuyorsunuz.
Derdimiz orantısız güç değilki? Orantılı olsaydı ne olurdu?
bır kac gundur süren yıyecek kermesımızın gunluk hasılatınıda sızle paylasmak ıstedım arkadaslar.. .. bugun 720 mılyon dunde 1 mılyar oldu yarından daha cok beklıyoruz mah pazarı varr duyarlı arkadasların ılgısı daha fazla olucak ınsallah .. onuda yazıcamm
canım kermes nerede yerlerini yazarsan bizde uğrarız...
Filistin İsrail sorunuyla yeni karşılaşmıyor.
Hamas yokkende İsrail saldırıyordu.
O insanlar hepsi mecburen savaşçı olmak zorunda. Mecburen militan olmak zorunda.
İsrailin amacının ne olduğunu biliyoruz. Bugün bebekleri öldürmesinin sebebi, yarın kendisinden nefret eden bir mücahit olacağını bildiği içindir. Bu kan İsrail yok olmadıkça durmayacaktır.
Adam saldırıyor birde ateşkes istiyor. Sen defol Filistinden önce. Yok hem vururum hem ateşkes isterim, olsada uymam zaten, ben bildiğimi okurum, çünkü ben dünyaya hükmedeceğim, çünkü ben seçilmiş ırkım, sizde bana köle olacaksınız. Budur olay!!
İsrail o toprakları istiyor barış olsa ne olur. Daha önce olduda ne oldu?
İsrail bu hareketi bugünmü planladı?
İsrail'de yaşayan bir Türk olduğunuzu biliyorum. Galiba İsrail'e sempati duyuyorsunuz.
Derdimiz orantısız güç değilki? Orantılı olsaydı ne olurdu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?