Kızılay'ın yaptığı çalışma ile ilgili 3-4 tane bu bölüme yazı yolladım. Bir iletişim numarası verdim. Topladıkları ihtiyaç olan malzemeleri yazdım merak ediyorum kaçınız aradı o telefonu ? Birşey yapmalı diyorsunuz ama tek gördüğüm hala bela okumak.
Ben Gazze'ye gitmek için başvuru yaptım, kızılay ile sürekli irtibattayım. Bela okuyanlardan daha çok faydam olduğuna inanıyorum. Bırakın bela okumayıda biraz aksiyon yapın. Bela anmakla, kahrolsun demekle olmuyor bu işler. Bu dediklerimi yapamıyorsanız(elinizde olmayan sebeplerden) bari dualarınızı esirgemeyin oradaki çocuklardan. Lakin bela okumayın...
çaresizliğiniz üzücü
Gazzedeki katliamlara, Arapların suskunluğuna önceleri şaştım sonra aklıma tarih geldi. Arapların Ataları da bizlere karşı İngilizlerle işbirliği yapmadılar mı?
Şimdi de Müslüman Mısır, onca Müslüman insanın ölümüne seyirci kalıyor
İsrail’i kınarken diğer Arap ülkelerini protesto etmeyi unutmayalım
haklıymışsınız şu ana kadar katılmadığım şeyler çok oldu ama artık katılıyorum bizler kuru gürültü yapmaktan öteye gidemiyoruz bize dokunmayan yılan bin yaşasın felsefesiyle bu zulümede çabucak alıştık koskoca binlerce kişilik KK dan ite kaka 400 mesaj zor çıktı saçma sapan bir konuya bile bundan çok mesaj gitti ama biz bir cümleyle dua mızı bile esirgedik siz daha faaliyetten bahsediyorsunuz birde konu açılırken söylediğimiz sözleri hatırladımda .Ben kendi adıma konuşuyorum kimse üzerine alınmasın sadece israillilerin bu gün FİLİSTİNE bomba atarken piknik yapıp bombaların düşüşünü dürbünle izlediklerini okuduktan ve resimlerini gördükten sonra çaresizliğimize kızdığım üzüldüğüm için. İNŞALLAH o yılan birgün bizi sokmaya kalkmazBeni yanlış anlamayın işin maddi yönünden bahsetmiyorum, faaliyet olarak birşeyler yapın diyorum herkes mahallesini organize etsin Kızılay'ı arayın neler yapabileceğinizi sorun ihtiyaçları neler bunu öğrenin. Manevi yönü ise üzülmek veya beddua etmek olmamalı, dualarınızı eksik etmeyin.
Beddua ederek sonuca ulaşamassınız.
arkadaşım sen ne söylüyorsun israilin silahlarını bombalarını görmedin herhalde Filistinin savaşmadığınıda nereden çıkardın isrilin yaptığına belden aşağı vurmak denir dua ediyorum diyeceğine birde kınıyorum diyorsun. birşey olmaz o kadar bombadan sonra senin kınamandan. ama yinede biz dua etsek daha faydalıdır kanımcaarkadaşlar israilin ve arkasında olan abd nin tutumu çok yanlış adamları sömürüyosunuz anladık da ne diye bu zulüm filistini de kınıyorum vah vah vah diye ağıt yakıp oturuyolar biz kurtuluş savaşını nasıl yaptık giyecek çorabı varmıydı atalarımızın kaç tane nene hatun şehit oldu kaç kadın uğruna canını verdi
ben ülkemi koruyamıyosam yaşasam kaç yazar ağlayıp sızlayacana birlik ol savaş onlarla biz nasılki silaha karşı yurdumuz için etten duvar ördük onlar da yapsın nede olsa evinde otursa da öleceksin bombayla git sonuna kadar savaş ama suç onlarda bikaç seneye kadar para karşılığı yahudi lere toprak satıyorlardı toprağın parayla başka millete satıldıgı görülmüşmü bu ne vatan sevgisi??????
eğer sen sesini duyuramıyosan birlik olamıyosan karşı gelemiyosan canını yurdun pahasına ortaya koyamıyosan yaşasan ne olur israil olmasa başkası ezer niye biz onca kan döktük onlarda korusun dövünmeyle olmuyo herşey israilde varya parası konuşuyo öttürüyo düdüğü ama o para birgün bitecek görürüz o zaman onları
arkadaşım sana dua etmiyorum diyen olmadı bir birlik yok orda hepimiz burda dövünüp duruyoruz ama büyüklerden yardım eden yok bizi dinleyen yok zamanında topraklarını yok pahasına satarken bunları düşünmeliler tarihi öğren sonra yorum yap dualarımız onlarla tabiyki yazık diyecene bir yol göster kanımca haklıyımm dövünmekle biyere varılmazzz satmasaydı topragını madem devleti için ölüyo devletine hainlik etmeseydi filistin ektiğini biçiyo osmanlılarıda arkdan vurmuştu tarihi öğrenin gelin orda günahsızlara dua ediyorum ama bunuda öğrenmeden yorum yapmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?