Kızılay'ın yaptığı çalışma ile ilgili 3-4 tane bu bölüme yazı yolladım. Bir iletişim numarası verdim. Topladıkları ihtiyaç olan malzemeleri yazdım merak ediyorum kaçınız aradı o telefonu ? Birşey yapmalı diyorsunuz ama tek gördüğüm hala bela okumak.
Ben Gazze'ye gitmek için başvuru yaptım, kızılay ile sürekli irtibattayım. Bela okuyanlardan daha çok faydam olduğuna inanıyorum. Bırakın bela okumayıda biraz aksiyon yapın. Bela anmakla, kahrolsun demekle olmuyor bu işler. Bu dediklerimi yapamıyorsanız(elinizde olmayan sebeplerden) bari dualarınızı esirgemeyin oradaki çocuklardan. Lakin bela okumayın...
çaresizliğiniz üzücü
gerçi yaram yok gocunayım ama sizi öyle bir kanıya iten sebep ne bilemiyorum her yaptığımız yardımı anlatalımmı o zaman kendi adıma elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışırım ama gel burada anlat derseniz o biraz zor ha derseniz bir faydası olacak anlatın onuda anlatırız sizin yaptığınız yol gösterme çok güzel ama herkezin kapasitesi farklı duygularını ifade şekli farklıKızılay'ın yaptığı çalışma ile ilgili 3-4 tane bu bölüme yazı yolladım. Bir iletişim numarası verdim. Topladıkları ihtiyaç olan malzemeleri yazdım merak ediyorum kaçınız aradı o telefonu ? Birşey yapmalı diyorsunuz ama tek gördüğüm hala bela okumak.
Ben Gazze'ye gitmek için başvuru yaptım, kızılay ile sürekli irtibattayım. Bela okuyanlardan daha çok faydam olduğuna inanıyorum. Bırakın bela okumayıda biraz aksiyon yapın. Bela anmakla, kahrolsun demekle olmuyor bu işler. Bu dediklerimi yapamıyorsanız(elinizde olmayan sebeplerden) bari dualarınızı esirgemeyin oradaki çocuklardan. Lakin bela okumayın...
çaresizliğiniz üzücü
gerçi yaram yok gocunayım ama sizi öyle bir kanıya iten sebep ne bilemiyorum her yaptığımız yardımı anlatalımmı o zaman kendi adıma elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışırım ama gel burada anlat derseniz o biraz zor ha derseniz bir faydası olacak anlatın onuda anlatırız sizin yaptığınız yol gösterme çok güzel ama herkezin kapasitesi farklı duygularını ifade şekli farklı
Demek istemediğimi anlamadığınız belli. Tek yaptığınız bela okumak diyorum ya da sağdan soldan bulduğunuz haberleri eklemek. Bırakın bunları ya dua edin ya da taşın altına elinizi sokun diyorum. Sayfalar boyu yazılanları oku anlayacaksın ne demek istediğimi.
Ne yaptınız diye sormuyorum, gidip birşeyler yapın diyorum. Tabi anlayana...
BAĞIŞ BİLGİLERİ
Nakdi bağış Yöntemlerini kullanırken Filistin’ Şartlı Bağış ibaresini yazınız veya yazdırınız
İnsan sağlığına ve hijyenik koşullara uygun şekilde kullanılmamış ve miadı geçmemiş (yeni) gıda , hijyen malzemesi, battaniye, uyku tulumu bağışı yapılabilmektedir.
İsrail Devleti Gümrük Mevzuatı nedeniyle Gazze'ye girişi mümkün bulunmadığından her türlü konserve gıda ve giyim malzemesi bağış olarak kabul edilememektedir.
İnsan sağlığı, güvenlik ve gümrük işlemlerindeki zorluk nedeniyle kullanılmış (ikinci el) her türlü mazlemenin bağış olarak kabulü mümkün olmamaktadır
Bu arada arkadaşlar kafanıza takılan konuları 168 danışma hattını arıya bilirsiniz...
AKDİ BAĞIŞ YÖNTEMLERİ
Tüm bankaların Türk Kızılayı 2868 hesap numaralarından;Türk Kızılayı tahsilât menülerinden ;
Tüm PTT İşlem Merkezlerinin 2868 no’lu Türk Kızılay Posta Çeki hesabından;
Bu metnin en altında yer alan Filistin’e İnsani Yardım menüsünü kullanarak elektronik işlemle;
168 Türk Kızılayı ücretsiz danışma ve bağış hattından;
Ülke genelindeki tüm Kızılay Şubelerinden nakdi bağışınızı Filistin’e Şartlı Bağış ibaresiyle makbuzla (Şube adreslerimize internet sayfamızdan ulaşabilirsiniz) yapabilirsiniz.
Şube adreslerimiz için tıklayınız TÜRKİYE KIZILAY DERNEĞİ - TURKISH RED CRESCENT SOCIETY
AYNİ BAĞIŞ YÖNTEMLERİ
İhtiyaç sahibi mağdurların en iyi şekilde ulaştırılması için aşağıdaki şekil ve standartlarda bağışlanmasını, bağışçılarımıza tavsiye ederiz. Ayni yardımlar için aşağıda irtibat bilgileri olan Bölge Afet ve Lojistik Merkezlerimizle ve Yerel Afet Lojistik Merkezlerimizle iritbata geçilebilecektir. Yada benimle iltibat kura bilirsiniz..
------------------
GIDA PAKETİ
1)Pirinç - 2, 5 Kg
2)Nohut - 2, 5 Kg
3)Fasulye - 2, 5 Kg
4)Un - 5.0 Kg
5)Makarna (500 gr. lık 4 adet) 2.0 Kg
6)Toz Şeker - 5, 0 Kg
TOPLAM..: 19.50 Kg
--------------------------------
HİJYEN PAKETİ
1)Sabun 4'lü paket -
2)Toz Detarjan - 1, 5 Kg
3)Kadın Pedi - 10 Paket
4)Şampuan -
5)Tuvalet Kağıdı 10'lu paket
6)Bulaşık Deterjanı
7)Diş Macunu
8)Diş Fırcası
9)Çocuk Bezi 48'lik
( Adetleri size bağlı isteğe göre)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?