Artık lütfen elimizden duadan başka birşey gelmiyor demeyin lütfen lütfen lütfen!!!
Nasıl gelmiyor elimizden birşey. Boykot diyoruz. İsrail malı diyoruz almayalım diyoruz. Ama bunu 1 gün 1 hafta 1 sene değil ömrümüzün sonuna kadar yapalım diyoruz.
Filistin'e yardım toplayan güvendiğiniz kuruluşlara maddi yardım yapın diyoruz.
Bir hadis-i şerif var: Müslümanın namazı orucu yetmez, parasını nereye harcadığına bakın diye.
Allah yolunda harcanmıyorsa para biryerde eksik var demektir.
Tabiki dua. Herzaman her yerde dua. Dua her kapıyı açar. ama oturduğumuz yerden yapabileceklerimiz varken elimizden başka birşey gelmiyor demek çok yanlış, çok eksik.
Dayanamıyorum mesajları okuyunca.
Varsa yoksa elimizden gelen birşey yok.
Bir düşünün bakalım gerçekten yapabilecek birşeyiniz yok mu?
Evdeki ürünlerime baktım. Ne yazıkki İsrail malı olduğunu bildiğim halde aman alayım dediğim ürünler.
Ve barkodlarıda gayet Türk barkodu! İğrendim kendimden. Saçımı yıkadığımda saçıma döktüğüm şampuandan. İsrail'in bu kadar güçlenmesinin sebebi biziz. Ürünlerini alan başta ben hepimiziz...
Bildiğim halde aldığım için utanıyorum kendimden.
Bu ürünlerin çoğu zaten Türkiye'de üretiliyor.
En çok içilen cola markası olan.. da Türkiye'de üretiliyor. Tabiki Türk barkodu olacak.
Barkodla olmaz bu iş. Markaları bilmemiz lazım.
Almamamız lazım...
İsrailki ne petrolü, ne tarımı, ne fabrikası olan bir ülkedir.Bütün gücünü tüm dünyaya yaydığı ürünlerinden kazanmaktadır.
ABD tüm ülkeler yandaşıdır İsrail'in.
Ürünleri kullanmayalım. Bunun mesuliyetini almalayım artık. Sözüm size değil yalnızca. Aynı zamanda kendime.
Ramazanda reklamlarda en çok gördüğünüz içecek markası nedir acaba?
Milli takımlar resmi sponsoru kimdir acaba?
Yapmayalım etmeyelim...Ömür boyu devam edelim artık boykota.
Bir kurşunda biz atmayalım artık, kendi kardeşlerimize.
Yapacak şeyimiz var. Burası çaresizlik topiği değil.
Sanki şu anda hesap soruluyor bizdende hemen açıklama yapıyoruz. Ama elimizden birşey gelmiyorki diyerek.
Bunun hesabı bizden gerçekten sorulacak. Ne yaptın Filistin için diye.
Artık harekete geçme zamanı!
Buna bir dur deme zamanı.
Silkelenin kendinize gelin!
Bizim yapacağımız şeylerde var deyin!
Bu kadar çaresiz olamayız! Biz olamayız!