uyarmaniz yeterli olurdu imzami ben kaldirirdim siz de zahmet etmezdiniz:1ninca:
pardon canım....anlamadım ben....ne oldu?.........kafamçokkarıştı
Neden uyarayım ki ? Hani kurallar çerçevesinde hareket ediyordunuz ? Hani yapılan yazılanların nerelere gittiğini biliyordunuz ? Sizin o imzanızın nerelere çekileceğini düşünmediniz mi düşünüdünüz de bilerek mi koydunuz ?
Neyse uzatmak istemiyorum
herkese iyi geceler
Bakın İsrail'deki zulmu kınıyorum, demek ile bu yapılanlar aynı şey değil. İsrail mallarını kullanmayın diyorlar, yahu bırakın İsraili Çin Türkiye'deki işletmeleri bitirdi neden buna ayaklanmıyorsunuz ? Sanayimiz yerlerde sürünüyor, çocuklarınızın oynadığı oyuncaklar çin malı ne kadar kaliteli ne kadar sağlıklı bilmiyorsunuz bilmiyoruz. Bu konuda hiç birşey yapmazken ....
neyse...
tabiiki konuyu kapatacağız............kaydirigubbakcemile5[Hatta şöyle yapalım acısı tatlısı ile başlığı altına buyrun konuyu açın müdahale etmeyeceğim söz lakin bu söylediklerim yaşanırsa ne yapacağız ? Marka karalama, şiddet içerikli foto vb.
Hatta şöyle yapalım acısı tatlısı ile başlığı altına buyrun konuyu açın müdahale etmeyeceğim söz lakin bu söylediklerim yaşanırsa ne yapacağız ? Marka karalama, şiddet içerikli foto vb.
sizi ayakta alkıslıyorumm .. sızın ıcın sanayıı yada oyuncakların kalıtesıı fılıstınde ayagı kolu kesılen cocuklardan dahamı onemlıı..sıze katılıyorumm bırakalım bu yavruları zatı hıc oyuncakları olmadıkı olsada onu tutacak ellerı yokkı ne hallerı varsa gorsunler.. bız oyuncaklarımızın kalıtesını dusuren çin nı pretosto edelımm neyse
kazen sözünü verdin....sen yakalayana kadar müdahale yok...topiği açıyorum....a.shatta bu tür işlem yapanlarıda uyarın ben görene kadar kaldırmış olsun, ben yakalayana kadar söz konuyu vurmayacağım açığa.
hodir meydan bakalım kaç kişi duygularını bunları kullanmadan yazabilecek ? varmısınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?