Ispartalıların sudan sararan Dişleri

nagehannnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2009
111
2
96
Afyon
meraba arkadaşlar benim çocuklugum ıspartada geçti o zaman sular çok klorluydu dişlerimde sudan kaynaklanan sarılıklar oldu. Bir diş doktoruna gitsem bu sorunuma bir çözüm bulunabilir mi acaba bir bilgisi olan arkadaşım var mı?Daha önce bir doktora danıştıgımda diş minesini kazımamız gerekiyor başka yolu yok demişti ama ben bu yöntemi kesinlikle denemek istemedim dişe zarar vermeden temizlenebiliyor mu?

bence iyi bir estetik diş hekimine başvurup muayene olduktan sonra diş beyazlatma setleri yada beyazlatıcı ajanlarla dişlerini beyazlatabılırsın..

öncelikle klor değil suda bulunan flor nediyle dişlerinizde renklenme olmuştur. BU renklenmelerde beyazlatma tedavisinin başarısı düşük. Ama tabiki de öncelikle beyazlatma denenmeli. Daha sonra memnun kalmazsanız protetik yaklaşımlar tercih edilebilir.

bir arkadaşım var ıspartada yaşıyor dişleride gerçekten sapsarı şimdi anladım nedenini çayı cok tüketiyor o yüzden zannediyordum meyersem sudan sebepmiş:dance:

başlığı görünce hemen atladım.bende ıspartada yaşıyorum ve dişlerimin hepsi girintili çıkıntılı ve girintili olan yerler sarı.gitmediğim dişçi kalmadı nefret ediyorum hiç bir çaresi yok. porselen öneriyorlar. 22 yaşında porselenmi yaptırayım !!
bir doktora kandım asit tedavisi yaptı, sadece üst 8 dişimi yaptırdım ama olmadı,o zaman beyaz gibiydi ama şimdi inanırmısınız o 8 diş daha da sarı kandırıldım o kadarda param gitti .napcam ben ya

kızlar bende ıspartalıyım fakat ankarada dogdugum için böyle bir sorun yaşamadım bildiğime göre dogumdan sonra ilk su ısparta suyuysa öyle oluyormuş ve geçmiyor sanırım

Ay cok üzüldüm canım ya :/ Dişlerinizi beyazlattırsanız, hazır su icip, aksatmadan dişlerinizi fırcalasanız olmaz mı acaba?

hayır cok denedim ve hiçbir çaresi yok. dişlerimi beyazlattırdım ama olmuyor günde 5 kere de fırçalasam eski rengini alıyor nasıl bir iş anlamadım.bu kadar teknoloji varken bu konuda çaresiz olunması beni şaşırtıyor!!

Bende ıspartada yaşıyorum ama geleli 6sene oldu ve 20yaşındayım Allahtan 14yaşıma kadar kütahyada yaşamışım yoksa benimde bir çok arkadaşım gibi dişlerim sarı ve çürük olcaktı.
Sizin ne derece bilmiyorum ama burda oturupta dişleri sararmış arkadaşım vardı beyazlattırmış süper olmuş resmen tipi değişmiş
Bence araştırın doktora gidin sizinkide düzeltilir neden olmasın a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…