Ispartada psikolog fiyatları

Emily19

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2022
439
403
Merhaba . Ispartaya pisikologa gitmek istiyorum ama orada yaşamıyorum. . Afyonda yaşıyorum. O yüzden çıkıp fiyat soramıyorum ispartaya da çok gitmedim. Islartada yaşayanlar ispartadaki psikolog fiyatları ve psikologlar hakkında bilgi verebilir mi? Bilmiyorum burada bunu sormak yasak mı ? Yasaksa uyarın lütfen.

Bir psikoloji grubu her sene psikologlardan + danışanlardan fiyat bilgisi alıp bi liste yayınlıyor. Sizin için baktım Isparta'da sadece 1 kişi fiyat bilgisi vermiş o da 300 TL demiş. Ama yan şehirlerine bakarsak Konya ortalama 1075, Afyon ortalama 400 imiş

Benim yaşadığım şehirde 850 tl dedi danışmanlık ücreti bana cok fazla geldi gitmedim. İnfertilite için gidecek tik

Bir psikoloji grubu her sene psikologlardan + danışanlardan fiyat bilgisi alıp bi liste yayınlıyor. Sizin için baktım Isparta'da sadece 1 kişi fiyat bilgisi vermiş o da 300 TL demiş. Ama yan şehirlerine bakarsak Konya ortalama 1075, Afyon ortalama 400 imiş
Aylık mı acaba. Bende baktım . Güvenmedim belki fiyat değişir falan diye . Malum ekonomi... çok iyi gelirli bir aile de değiliz. Anne babamı fazla yormak istemiyorum

X