myzt Meleklerim kızlarım sağlıcakla gelin inşallah Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2011 15.521 4.011 223 13 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi myzt #1 Evet bayanlar dediğim gibi Mayısta düğünüm var ve öncesinde saç provası yaptırmak istiyorum..Başlıktada yazdığım gibi Isparta da evleneceğim oraya gelin gidiyorum yani şehri biliyorum gezip gördüm fakat kuaförler hakkında hiç bilgim yok .. Umarım tavsiyeler gelir
Evet bayanlar dediğim gibi Mayısta düğünüm var ve öncesinde saç provası yaptırmak istiyorum..Başlıktada yazdığım gibi Isparta da evleneceğim oraya gelin gidiyorum yani şehri biliyorum gezip gördüm fakat kuaförler hakkında hiç bilgim yok .. Umarım tavsiyeler gelir
myzt Meleklerim kızlarım sağlıcakla gelin inşallah Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2011 15.521 4.011 223 13 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi myzt #2 Sanırım Isparta lı yok
B birkonuvar Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Haziran 2012 72 49 88 8 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi myzt #3 kesinlikle radikal kuaför derim.. Üniversiteyi Isparta'da okudum,bütün yurdun kızları olarak oradan çıkmıyorduk :)
kesinlikle radikal kuaför derim.. Üniversiteyi Isparta'da okudum,bütün yurdun kızları olarak oradan çıkmıyorduk :)