Tüp Bebek Merkezleri Isparta Prof.Dr. Gökhan Bayhan hastasi Tüp Bebek tedavisi görenler birlikte motive olalim

Hakkin falan yok anlamiyor musun? Senin hakkin falan yok!
Mesaji degistirme suresi var zaten, siz onu geçmişsiniz. Silme ise yok!

Hakkin falan yok anlamiyor musun? Senin hakkin falan yok!
Mesaji degistirme suresi var zaten, siz onu geçmişsiniz. Silme ise yok!
Lütfen seviyeyi koruyalım iftira yalan falan diyorsunuz benim yaşadığım neyi bilerek söyleyebiliyorsunuz, ben yazdıklarımı düzenleyeceğim diye istiyorum bu hakkı.

Peki bundan şeyin haberi var mı, Kazen’in ahsjsjs

Eksikse bir mesaj daha yazin, yazdiginizi sildirmek icin bu kadar uğraşıyorsaniz vardirrr onda bir sey. Siz cocuk gibi davranışlar sergiliyorsunuz diye, bizi de cocuk sanmayin.
Eksikse yaz bir mesaj daha cok mu zor

Lütfen seviyeyi koruyalım iftira yalan falan diyorsunuz benim yaşadığım neyi bilerek söyleyebiliyorsunuz, ben yazdıklarımı düzenleyeceğim diye istiyorum bu hakkı.
Yazdıklarım eksik demediniz, gerçeği yansıtmiyor dediniz, ben de gerçeği yansitmiyorsa yalandir dedim. Ne var bunda?

ben söyleyeceğimi söyledim düzenlemem gerekiyor buna izin vermiyorsa sorumluluk benden çıkar. Şart şurt okutmakla olmaz.

Muz cumhuriyetinde yaşamadığımız için yazdığınız şeylerden bizzat siz sorumlusunuz. Sitede aklımıza geleni yazmıyoruz, çünkü silinmediğini bilip kabul ediyoruz. Keşke okusaydınız üye olurken, maalesef silinmiyor..

Yanlışınız var, size uymuyorsa üye olmayacaktınız. Site kimseyi zorla kolundan çekip sokmuyor ya buraya.

Hassas bir dönemden geçiyorsunuz, rabbim hayırla evlat nasip etsin inşallah ama üyelerle tartışarak bir yere varamazsınız.

Okan hoca bu hocayı tavsiye etti bende bu hafta başlayacaktım. Sizin yorumunuzdan sonra ikilemde kaldım. Sonra ne yaptınız peki nerde devam ettiniz? Öneriniz var mı?
İyi günler ben sdü Gökhan Baysal
Doğru karar vermişsiniz bende siz gibi Burdur Antalya çoğu hastane ye gittim . Şuan Gökhan bayhan hoca sayesinde 5 aylık hamileyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…