- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- Konu Sahibi cimcimenaz
arkadaşlar 16 haftalık hamileyim ıspartada yaşıyorum gittiğiniz veya duydugunuz iyi bir dr var mı kararsız kaldım şimdiden teşekkür ediyorum...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de burdurdayım ve ıspartada okan özkayaya gidiyorum tıp fakültesinde gözüm kapalı önereceğim bir doktor mükemmeldir
okan bey doğumu nerde yaptıracak
bence okan hocadan memnunsan değiştirme ben kendi doktoruma gittiğimde onun acil bir hastası gelmişti şifada yaptıracakmış doğumu. öyle istersen özel hastanelerde yaptırıyorlar
tıp fakültesnde yaptryr okan bey doğumu
bi sor istersen özel hastanede yaptırıyormu doğum şekli için doktorun bişey dedimi normal yap falan dedimi
sen doğumu nasıl düşünyrsn? oğuzhan beyden memnun musun? ya okan hocadan bilgis yonnden memnunum da çok ypğun çok fazla hastası var ardgnda bile ulaşmk zor oluyr bazen okan hocanın beni hiç aramadı mesala şmdye kadar sennki sonçlar için falan aryrmş şaşrdm blmyrm kararsz kaldık biz
benim doktorumda yoğun ama seninki kadar değil sanırım. bide ben hiç başka doktora gitmedim gide gele samimiyet arttı ama tüm hastalarıyla çok ilgileniyor içeri giren yarım saatte çıkmıyor. kendisi ben 10 dakikada bakamam hastada memnun olmaz diyor. ama Okan beyi iyi diye bende duyuyorum. ben hamile olduğumu bilmeden karnımdaki ağrılar için doktoruma rastgele gittim hamile olduğumu öğrendim. ve çok ilgili olduğunu görünce başka hiçkimseye gitmedim. eğer sen doktorunla rahatsan ona devam et önemli olan bu. ben bi sezeryan diyorum bi normal bilmiyorum korkuyorum galiba. bazen kendi başıma doğuruversem diyorum . bu konuyu doktorumla hiç konuşmadık ama geçen ben sezaryan istiyorum diyverdim. oda olabilir dedi. yorum yapmadı
ya doğum şeklni konşmadık arkadaşmın doğmunu da o yaptrdı normal doğum yanlsı oldgu sölenyr genelde ilk terch olarak onu goryrmuş.
valla bzmki 10 dakikada btyr yani ona guvenyrm ama eşimde son zamnlarda onu istemez oldu.arkadaşım da tartştı okan beyler doğum esnasnda asistanlarını da doğuma alyr diye...istemedi asistanları normal doğum yapacktı..okan bey de çok sert cewap verdi bu konuda...blmyrm belki de çok gezdm ondan böle kararszız...yaknda doğrcam hala gezyrz valla:)))))
ne demiş sert olarak alırım ben doğuma asistanları mı demiş
canım ben çıkmak zorundayım arkadaş olarak ekle istersen haberleşiriz. çokta gezme birinde karar kıl sonra kafan iyice karışır. istersen benim doktorumada bi git. ama ben daha doğum yapmadığım ve onda doğum yapan birini tanımıyorum . ama mütevazi ve ilgili oluşu kendisinde karar kılmama neden oldu. şimdilik hoşçakal.