İspanyolca pratik

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar hepinizin yazdıklarını okudum teker teker ama ne yazıkki ben yazdıklarınızı telaffuz bile edemiyorum fonetik okunuşlarınıda yazsanız ne kadar sevinirim anlatamam.
örn: query- kueri
gibi şimdiden teşekkürler

Merhaba arkadaşlar burayı yeni keşfettim.Haydi İspanyolca konuşalım :dance: .Gramerim iyi sayılır ancak kelime bilgimi arttırmaya çalışlıyorum.Kısacası bilenler bilmeyenlere öğretsin az da olsa birbirimize yeteriz eminim.
kaydirigubbakcemile5

söylemeyi de unuttum ispanyolca hakikaten çok kolay bir dil..fransızca görmüş biri olarak ,ispanyolca'nın aşırı kolay olduğunu söyleyebilirim..sadece biraz pratik yeterli olacaktır

goth ;eğer yukarıda söylediğim siteyi ziyaret edersen orada kelimelerin,cümlelerin telaffuzlarını da öğrenmiş olacaksın arkadaşım..umarım yararlı olur )

yasmink,bi site bulduğunu söylemişsin.burada adını werebilir misin canım,sewgilim kursuna gidecek bu yıl.bende ondan eksik kalmayayım diyorum kaydirigubbakcemile3 hiç değilse genel anlamda bişeyler öğreneyim.ingilizceyi tamamen halletmeye çalışıyorum şuan.ingilizce bitsin kısmetse ona da giderim zemuszemus

humanitarian_zepp,senin werdiğin siteye de bakıcam.buarada ücretli mi acaba siteler ?

hyr canım hiçbir ücret talebi yok;sadece ingilizce bilmek gerekiyor biraz..her şey bedava ve çok öğretici...ayrıca istersen her gün mailine ispanyolca bir sözcüğün anlamı yollanıyor ayrıca arkadaş da edinebiliyorsun.. mutlaka bakmanı tavsiye ediyorum )

kizlar cok tesekkur ederim...topigi takipteyimmmmmmmm

arkadaşım yazdıklarını gördüğüm gb kagıt kalem aldım başladım yazmaya
bende geçen sene ispanyaya gittim dil bilmeden gittiğim için çok pişman oldun
ama ispanyolcayada hasta oldum
gördüğüm herşeyi not edip ezberlemeye çalışıyorum
çok teşekkürler yazdıkların için

öncelikle şunu söylemeliyimki gerçekten muhteşem bir dil italyanca kadar olmasada (benim fikrim ) eğer ispanyolcaya hakim olmak istiyorsanız bence önce italyancanın temelini kapmak gerekiyor zaten çok yakın diller ikiside latın kökenli ve italyanca bilen biri için ispanyolca öğrenmek çocuk oyuncağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…