• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İspanyolca pratik

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar hepinizin yazdıklarını okudum teker teker ama ne yazıkki ben yazdıklarınızı telaffuz bile edemiyorum fonetik okunuşlarınıda yazsanız ne kadar sevinirim anlatamam.
örn: query- kueri
gibi şimdiden teşekkürler:D

İspanyolca aslında o kadar kolay bir dilki...İngilizceden bile daha kolay geliyor.Ben alfabenin yazılış ve okunuşlarını buraya yazdım;ama netten şimdi bulduğum ücretsiz bir site var.Sesli olarak öğrenebiliyorsun;ayrıca translate aşamasında sana ingilizce gösteriyor(İngilizceni de geliştirmiş oluyorsun..).

Ayrıca bu sitede İspanyolca öğrenmek isteyenin bu kadar az olması üzdü beni :(

Merhaba arkadaşlar burayı yeni keşfettim.Haydi İspanyolca konuşalım :dance: .Gramerim iyi sayılır ancak kelime bilgimi arttırmaya çalışlıyorum.Kısacası bilenler bilmeyenlere öğretsin az da olsa birbirimize yeteriz eminim.
kaydirigubbakcemile5

söylemeyi de unuttum ispanyolca hakikaten çok kolay bir dil..fransızca görmüş biri olarak ,ispanyolca'nın aşırı kolay olduğunu söyleyebilirim..sadece biraz pratik yeterli olacaktır;)

goth ;eğer yukarıda söylediğim siteyi ziyaret edersen orada kelimelerin,cümlelerin telaffuzlarını da öğrenmiş olacaksın arkadaşım..umarım yararlı olur ;))

yasmink,bi site bulduğunu söylemişsin.burada adını werebilir misin canım,sewgilim kursuna gidecek bu yıl.bende ondan eksik kalmayayım diyorum kaydirigubbakcemile3 hiç değilse genel anlamda bişeyler öğreneyim.ingilizceyi tamamen halletmeye çalışıyorum şuan.ingilizce bitsin kısmetse ona da giderim zemuszemus

humanitarian_zepp,senin werdiğin siteye de bakıcam.buarada ücretli mi acaba siteler ?

hyr canım hiçbir ücret talebi yok;sadece ingilizce bilmek gerekiyor biraz..her şey bedava ve çok öğretici...ayrıca istersen her gün mailine ispanyolca bir sözcüğün anlamı yollanıyor ayrıca arkadaş da edinebiliyorsun.. mutlaka bakmanı tavsiye ediyorum ;))

Arkadaşlar İspanyolca için hiç konu açılmamış.Ben kısa süreli İspanyolca kursuna gittim.Evlilik ve iş nedeniyle şuanda gidemiyoum vaktim olmadığı için.Buradan İspanyolca pratik yaparak,belki birbirimize yardımcı olabiliriz.Tanışma,günlük konuşma ve ispanyolca şarkılar gibi bir sürü örnekle geliştirebiliriz İspanyolcamızı.

Haydi bakalım başlayalım..... :kahve:

arkadaşım yazdıklarını gördüğüm gb kagıt kalem aldım başladım yazmaya
bende geçen sene ispanyaya gittim dil bilmeden gittiğim için çok pişman oldun
ama ispanyolcayada hasta oldum
gördüğüm herşeyi not edip ezberlemeye çalışıyorum
çok teşekkürler yazdıkların için

öncelikle şunu söylemeliyimki gerçekten muhteşem bir dil italyanca kadar olmasada :D (benim fikrim ) eğer ispanyolcaya hakim olmak istiyorsanız bence önce italyancanın temelini kapmak gerekiyor zaten çok yakın diller ikiside latın kökenli ve italyanca bilen biri için ispanyolca öğrenmek çocuk oyuncağı

Back