- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
-
- Konu Sahibi castleinthesnow
Şu an daha çok küçük oldugu için sürekli fikir değiştiriyor o yüzden kestiremiyoruz kolaylık açısından bakıyorum olaya yoksa ben de kendi mesleğim için Almanca öğreniyorum meselaDili "hangisini daha kolay öğrenir" diyerekdeğil de, seçme ihtimali olan mesleği ve iş bulma kolaylıklarını göz önündebulundurarak seçin, öğrenme kolaylığı olarak bakarsanız zaten en iyi koleje degitse herhangi bir yabancı dili belli bir seviyeye kadar öğrenebilecek ülkemizde.
Çok küçük evet, o konuda haklısınız.Şu an daha çok küçük oldugu için sürekli fikir değiştiriyor o yüzden kestiremiyoruz kolaylık açısından bakıyorum olaya yoksa ben de kendi mesleğim için Almanca öğreniyorum mesela
Teşekkürler
Evet elbette belirli bir seviyeye kadar gelecek ileri seviye olması mümkün değil yeterli olmaz diye düşünüyorum ben de. TeşekkürlerIspanyolcam iyidir. Almanca da biraz bilirim. Çocukluğum almanyada gecti. Acikcasi kolaylik olarak bakarsaniz ispanyolca cok rahat ogrenilen bir dil. Almanca ise biraz kafa karıştırıcı. Ancak kardesinizin ileride sececegi meslek bu konuda etkili olacaktir. Kendisi ile konusun. Hangi meslege kendini yakin hissediyorsa ona gore secim yapsin. Oyle tahmin ediyorum ki ha gi dili secerse secsin kolej eğitimi sirasinda en cok orta seviyeye gelecektir.
İspanyolca secin bence. Siz suan almanca ogreniyosunuz ilerde onada ogretirsiniz böylece cok daha fazla dil ogrenme ihtimali olurKızlar merhabaKardeşim ortaokula geçti bu sene o yüzden koleje yollayacağız. İkinci dil bizim seçimimize bırakılıyormuş. Almanca ya da İspanyolca seçeceğiz. Ben şu an Almanca öğreniyorum ama İngilizcem ileri seviyede o yüzden bana çok zor gelmiyor fiiller falan benzediği için. Ama ilkokulda belirli bir yere kadar gördüler İngilizceyi,ben İspanyolca öğrenmesi taraftarıyım. Türkçe'nin yapısına daha çok benziyormuş sanırım. Sizce hangisini seçmeliyiz tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum