- 9 Temmuz 2012
- 3.791
- 1.820
-
- Konu Sahibi Kutudakalansonuykuhapi
:):♥ canımcım cok cok mersiVay çok güzel gorunuyor.Ellerine saglik canim.Basarilar.
tesekkur ederim tatklımEllerine saglik kiz guzel gorunuyor denemeliyim bende patatiz kizartirsin sandim vay vay
saol canim tesekkur ederimellerine sağlık canım, başarılaaaar
tesekkurler tatlimEline sağlık canım başarılar
çok güzzel tariff
cok tesekkurler guzel dilegin icin canımHarika bir lezzet daha ellerine sağlık canım başarılar.
geliyim ablam ne demekBiskremcim ne kadar güzel görünüyor!!!!! Ellerine saglik. Ay canim cekti yaa...
Bir yemek yapanim da yok. Gelsene sen bize
Esim patatesi cok sever bunu kesinlikle yapmaliyim!
canım cok incesim tesekkurler
tesekkur ederim abla :) Begenmene cok mutlu oldum
tesekkur ederim ,senimde ellerine saglIk ablam
sizin yaninizda zayif bir rakibe oldum
aplam cok tesekkur ederimBisim harika olmuş ellerine sağlık bir tabak rica etsemmmmbaşarılar diliyorum sanada yarışmada
saol ablacım motive ettin beni inankiHiçte bile sen her yeni tarifinde bir öncekini aşıyorsun , bu da çok lezzetli eminim
tesekkür ederim luckySeni de begendim bibi.Damak tadima uygun. Yarismada basarilar.
estafullah medcim bende pek cıtır sayılmam aslındaHey allahım bu da çok güzel
Koca kadınım, kendimden utandırıyor beni siz çıtırcıklar
Ellerine sağlık biskrem, çok şık ve leziz görünüyor..
tesekkür ederim luckybegenilmek cok guzel tatlım
estafullah medcim bende pek cıtır sayılmam aslında
benim yaşımdakiker kendini asmıs mantı bile acıyorayrıca istesen sende yaparsın bahane yapma yapamıyorum diye
cokta tesekkur ederim egeli
yaw he he diyor inanmıs numarası cekiyorummutfağı hiç sevmem..bahanem de oldum olası hazır..ben anlamam, ben bilmem
:):♥ canımcım cok cok mersi
tesekkur ederim tatklımokadar beceriksizmi sandın sen beni
saol canim tesekkur ederim
evet sende haklısınız aslındaYok canim estagfurullah oyle demistin sanki e bide cok suslusun sanki cok suslu insanlar yemek yapmiyor gibi gelir bana hep
canım çok teşekkür ediyorumcnm maşallah 10 parmağında 10 marifet yemek konusunda da başarılısın ellerine sağlık çok güzel olmuşbaşarılar diliyorum...