Püf nokta: Közlenen patlıcanın daha kolay soyulabilmesi için közlendikten hemen sonra poşete koyup ağzını bağlayın.
azami 8-9 dakika bu şekilde poşette beklerse soyulması daha kolay oluyor.
Çok teşekkür ederim canımEllerine sağlık canımHarika görünüyor Yarışmada bol şans diliyorum
Vaaay süper görünüyor Vuslat cığım..Ellerine sağlık,bol şansların olsun canım
Canım benim çok teşekkür ederimAmaninnnn harika olmuşşş iyikide ısrarr etmişizz pişman değilim bidaha olsa bidaha yaparım hahaellerine sağlık hamarat hatun :)
Çok teşekkür ederim canımVuslatcım seni gördüğüme sevindimyemeğinde nefiss görünüyor çok beğendim
Vuslat nefis görünüyor.İlk defa gördüm bu tarifi.Sunumu da çok güzel.Ellerine sağlık canim.Basarilar dilerim.
Çok teşekkür ederim canımResimleri yan yana eklemiştim ben, niye böyle karışık çıkmış ki:26:
Lisacım çok teşekkür ederim
Canım benim çok teşekkür ederimEvet ısrarcı bayanlardan birisin, bak sponsor olarakda belirttim
Çok teşekkür ederim canım
Adracım çok teşekkür ederimBen de bir şefte gördüm bu tarifi ama biraz değişiklik yaptım tavuğun iç malzemesinde
Keşke sen de katılsaydın
Evet canım çok küçük olmamışlarCanım sıkıntı yaptığın kadar sorunlu değil gayet iyi duruyorAma düzelmesini istediğin varsa onları düzeltebilirim
Kendi yorumunu kattin yani yemeğe:)Tavuk göğsü yavan olur derler ama gunahini almislar.Adracım çok teşekkür ederimBen de bir şefte gördüm bu tarifi ama biraz değişiklik yaptım tavuğun iç malzemesinde
Keşke sen de katılsaydın
Evet canım çok küçük olmamışlar
Tavukların olduğu resimleri düzenleyebilir misin canım, dağınık duruyorlar da
evett bende ısrar ettimm :)bence iyiki etmişim cünkü harika bişey yapmşsın :)
Öyle oldu birazKendi yorumunu kattin yani yemeğe:)Tavuk göğsü yavan olur derler ama gunahini almislar.Ben sizi takipteyim.
Süper olmuş canım, çok teşekkürlerCanım sistem o şekil düzenliyor ancak böyle düzeldi bakar mısın
Öyle oldu birazSade olarak ben de çok sevmem göğüs etini ama artı malzemelerle bütünleşince çok lezzetli oluyor
Bir sonra ki kategoriye sen katılırsın o zaman da ben izleyici olucam
Süper olmuş canım, çok teşekkürler
beklenen tarif geldii
harika olmuş ablacımm ellerine emeğine sağlık
Canım benim çok teşekkür ederim
Seni de görmek istiyorum bu kategorideBir kere katılıp kaçmak yok
hihhoyt mesaj alınmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?