• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

isotrexin yüzümde daha fazla sivilce çıkardı:( kullanan varsa lütfen yardım ?

elif2424

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2016
38
3
1
32
merhaba arkadaşlar yüzümde iltihaplı sivilce yoktu fakat ufak sivilcelerim ve sivilce izlerim vardı doktora gittim bana isotrexin jeli ve eczaneye cam şişede bi tonik hazırlattı 1 haftadır birgün isotrexin jeli diğer gün losyonu sürüyorum sabah uyandığımda yıkıyorum .bazı günler isotrexin jeli akşam 8 gibi sürüp gece 00.00 gibi yıkıyorum yüzümde eskisinden çok daha fazla sivilce çıktı ve bazı yerleri soyuk soyuk doktora gidicem ama merak ettim kullanan ve benimle aynı sorunları yaşayan arkadaşım var mı ? varsa bu moral bozucu durumdan sonra fayda gördünüzmü ?

Ağır bir ilaç. Daha çok yoğun sivilce problemi yaşayanlara veriliyor diye biliyorum. Doktora gidene kadar bırakmanızı öneririm.

Ben de kullanmıştım düğünümden bir ay önce başka kremlerle birlikte. Bana çok iyi geldi sivilcelerimi kuruttu. çok yoğun değildi zaten benimkiler. olanları da yok etti.

Ben de kullanmıştım düğünümden bir ay önce başka kremlerle birlikte. Bana çok iyi geldi sivilcelerimi kuruttu. çok yoğun değildi zaten benimkiler. olanları da yok etti.
ilk kullandığınızda sivilcelerinizde artış oldu mu ?

Ben kullandim çokta memnun kaldim hatta yeni aldim evde dursun diye önce sivilce yapıyor sakin kasima sonra temizliyr ben çok memnun jaldim hatta drum burun üstündeki siyah noktalara da iyi geliyor deyince burun üstüne de surmustum ben sabah imex gece isotrexin surdim:)

Ben kullandim çokta memnun kaldim hatta yeni aldim evde dursun diye önce sivilce yapıyor sakin kasima sonra temizliyr ben çok memnun jaldim hatta drum burun üstündeki siyah noktalara da iyi geliyor deyince burun üstüne de surmustum ben sabah imex gece isotrexin surdim:)
çok sağol arkadaşım yardımcı olmaya çalıştığın için valla kullandım kullanalı daha fazla arttı sivilcelerim bazı yerlerindede soyulma kuruma var niye bu kadar sivilcelerim arttı anlamadım yüzüm eskisinden çok daha kötü :(

Sivilce ilaçları genelde ilk etapta sivilceyi daha arttırıyor,

Ciltteki yağı kiri birden çıkartınca, sivilceler ilk etapta daha da çoşar

Sivilce ilaçları genelde ilk etapta sivilceyi daha arttırıyor,

Ciltteki yağı kiri birden çıkartınca, sivilceler ilk etapta daha da çoşar
peki ne kadar sürer bu durum biliyormusunuz kullandınız mı ? az olan sivilceler kremle hepten gidecek diye beklerken bi anda dahada fazla artmasına insanın ister istemez morali bozuluyor :(

peki ne kadar sürer bu durum biliyormusunuz kullandınız mı ? az olan sivilceler kremle hepten gidecek diye beklerken bi anda dahada fazla artmasına insanın ister istemez morali bozuluyor :KK43:

Ben kullanmadım ama başka sivilce ilacı kullanan arkadaşımda böyle olmuştu, kullananlar da öyle diyor..

Tabi durum sana anormal geldiyse, sen yine de doktora danış. Burdakiler ve kullananlar, doktordan iyi bilecek değiller ya

Arkadaşım roaccutane kullanmıştı,ilk haftalarda tüm yağ,vs ne varsa attığı için sivilceler 2 katına çıktı,cilt soyuldu vs şimdi izi bile yok.Bu tarz ilaçların olayı bu.Yan etkilerini de okuyun ama.

Arkadaşım roaccutane kullanmıştı,ilk haftalarda tüm yağ,vs ne varsa attığı için sivilceler 2 katına çıktı,cilt soyuldu vs şimdi izi bile yok.Bu tarz ilaçların olayı bu.Yan etkilerini de okuyun ama.
ne kadar zamanda geçti yüzü bilginiz varmı

çok sağol arkadaşım yardımcı olmaya çalıştığın için valla kullandım kullanalı daha fazla arttı sivilcelerim bazı yerlerindede soyulma kuruma var niye bu kadar sivilcelerim arttı anlamadım yüzüm eskisinden çok daha kötü :KK43:
Kullanmaya devam et birakma zaten bendede öyle oldu ayni yani simdi yüzüm tertemiz;)) özellikle yanak bolgem çok sivilce dolmuştu bu ilaç iyi geldi;))

Kullanmaya devam et birakma zaten bendede öyle oldu ayni yani simdi yüzüm tertemiz:KK66:) özellikle yanak bolgem çok sivilce dolmuştu bu ilaç iyi geldi:KK66:)
NE KADAR ZAMANDA GEÇTİ YÜZÜNÜZ VE SÜRDÜĞÜNÜZDE KAÇ SAAT BEKLETİYORDUNUZ BENDE BİDE DOKTORUN ECZACIYA HAZIRLATTIĞI TONİK VAR Bİ GECE BUNU Bİ GECE İSOTREXİNİ SÜRÜYORUM

NE KADAR ZAMANDA GEÇTİ YÜZÜNÜZ VE SÜRDÜĞÜNÜZDE KAÇ SAAT BEKLETİYORDUNUZ BENDE BİDE DOKTORUN ECZACIYA HAZIRLATTIĞI TONİK VAR Bİ GECE BUNU Bİ GECE İSOTREXİNİ SÜRÜYORUM

Ben yatmadan önce yüzümü temizleyip sürüyrdum uyanınca sabah yüzümü yıkadığımda oda gidiyrdu zaten.. Ben 6-7 ay kullandım cok ta memnun kaldım

Ben burun ameliyatı oldum kapalı kaldığı için burnum sivilcelendi. Cildiyeye gittim isotrexin jel 30mg verdi 1 aydır kullanıyorum şimdilerde azaldı baya , bir gün aralıklarla kullanıyorum

Back