• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Isofıx ozellıklı oto koltuğu arıyorum

Istanbul ıcın olursa ıyı olur...

merhaba,

benim recaro marka kotugum var. sıfırı 650 tl, ben 400 tl demistim ama 350 tlye vereceğim. anadolu yakasında oturuyorum. recaro cok iyi bir markadır.internetten inceleyebilirsiniz. $20131118_114946.jpg

merhaba, bendeki ürün bu. bu resimdeki pembe, bendeki kırmızı.iki yıl kadar kullandık, normalde 4,5 yasına kadar kullanılabiliyor. güvenlik acısından cok iyi bir ürün, web sayfasından test sonuclarına bakabilrsiniz. ümraniye esensehirde oturuyorum. elden almakta fayda var, kargosu zahmetli olur.

RECARO CS - Child seats details - Recaro (en)

Bugun baktik e bebekte sizinkinin uretimi yokmus artik satilmiyo yani acaba aparati satiliyomudur onu bi arastirmam lazim sizde bi sorsaniz bildiginiz yere ban maille donseniz olurmu gunesim1311@gmail.com

merhaba,

üretimini ebebkte size yanlıs bilgi vermişler heralde, belki onlar getirmiyordur, diger web sayfalarında birinci el almak mümkün.

Recaro Isofix Baza MAC-30267 - 256.69 TL + KDV

bu sayfaya bakarsanız bazayı görebilirsiniz. bende bu aparat yok.

merhaba,

üretimini ebebkte size yanlıs bilgi vermişler heralde, belki onlar getirmiyordur, diger web sayfalarında birinci el almak mümkün.

Recaro Isofix Baza MAC-30267 - 256.69 TL + KDV

bu sayfaya bakarsanız bazayı görebilirsiniz. bende bu aparat yok.

Isofıxlı olanlar zaten 500 den başlıyor...sızınkı 650 tl ye gelecek bana teşekkürler pahalı oldu malesef ıyı satışlar sıze

Back