Canım tekdende evren ceylanı tavsiye ederim aynı zamanda semih mun o da ordaDENİZLİDE VARMI ARKADASLAR TAVS,YE ?
Merhaba ben Ankaradan instagramdan da çok severek takip ettiğim Şükran Çakmak'ı size önerebilirim. Çok güler yüzlü ve anladığım kadarıyla işinde profesyonel bir bayan araştırmanızı tavsiye ederim.Ankarada kımı tavsıye edersınıZ
Hangı hastanede acaba canımMerhaba ben Ankaradan instagramdan da çok severek takip ettiğim Şükran Çakmak'ı size önerebilirim. Çok güler yüzlü ve anladığım kadarıyla işinde profesyonel bir bayan araştırmanızı tavsiye ederim.
Tepe Prime de muaynanesi var canım nette sitesi de var googledan bakabilirsinHangı hastanede acaba canım
Bende umit hastanesine gidiyorum bugun gittim hatta 75 TL M meyrasu123Eskisehir Sabahattin Akyil.. Seneler önce kendisinin hastasiydim iyi bir doktor şimdi yeniden gitmek istiyorum Özel Ümit Vişnelik hastanesindeymis ama muayene ücretleri ne kadar acaba merak ediyorum yakın zamanda giden var mi??
Sebahattin bey orada ben Perihan hanıma gidiyorum BatıkenteTşk ederim..Odunpazari nda dimi hastane?durulavinya