İsminizi verin avatarı ben yaparım

kediruhlu

satanist kesen kedi:)
Kayıtlı Üye
16 Mart 2007
159
0
316
42
İstanbul
fazla seçenek yok ama yinede hoş bence bilenler vardır ama bilmeyen yapamayanlara yardımcı olmak istiyorum işte seçenekler.
Link Silinmiştir. Link Silinmiştir. Link Silinmiştir. Link Silinmiştir.

DEVAMI:Link Silinmiştir. Link Silinmiştir. Link Silinmiştir. Link Silinmiştir. Link Silinmiştir. Link Silinmiştir. Link Silinmiştir. Link Silinmiştir. Link Silinmiştir.

devamı var
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir. Link Silinmiştir. Link Silinmiştir. Link Silinmiştir.
bitti seçtiğiniz resmi , isminizi veya yazdırmak istediğinizi belirtmeniz yeterli hizmetinizdeyim arkadaşlarım
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.

çok güzeller ama linkini versende biz kendimiz yapsak daha hoş olur bencede:)

veririm arkadaşlar ben bu konuyu yapmak isteyipte yapamayan arkadaşlar için açtım gerçekten bu konuda sıkıntı yaşayanlar var.
buyrun size link
Link Silinmiştir.
yapamayan olursa seve seve yardımcı olurum hoşçakalın Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.

linkte sorun var acilmiyor tekrar kontrol eder misin ?

birşey değil işenize yarayacak paylaşımlarda bulunmak beni hoşnut eder.bol avatarlı günleryerimseniben
Link Silinmiştir.

ok de ben ordan giriyordum ne oldu anlamadım :bbo: şaşkınım neyse sorun halledildiğine göre düşünecek birşey kalmamış:çiçek: :a015:

en güzel şey nedir diye sorsalar bana paylaşımdan gelen memnuniyetin verdiği mutluluktur derim inşallah burada daha başka güzel paylaşımlarda bulunacağım :çiçek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…