Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi dilegim.icin okumustum eski sevgilim le.barismayi cok.istiyordum okudum adam 18. Gun aramisti. Duadan mi bilmiyorum ama yer gok dua . Hos gerci hic aramasaydiKızlar daha önceden de konu açmıştım ama cevap veren olmadı. Aranızda bu duayı deneyen varmı ? Etkisini gördünüz mü cevap yazarsanız sevinirim
Ay yorumun başını okuyup tebessüm ederken, sonunda kaldım öyleBi dilegim.icin okumustum eski sevgilim le.barismayi cok.istiyordum okudum adam 18. Gun aramisti. Duadan mi bilmiyorum ama yer gok dua . Hos gerci hic aramasaydi![]()
Ay yorumun başını okuyup tebessüm ederken, sonunda kaldım öyle![]()
Cok etkili oldugu soylenen bir dua. Peki 1 kere mi okudunuz okuma seklini nasildi?Bi dilegim.icin okumustum eski sevgilim le.barismayi cok.istiyordum okudum adam 18. Gun aramisti. Duadan mi bilmiyorum ama yer gok dua . Hos gerci hic aramasaydi![]()
Cok teşekkür ederimDilek için Yasin suresi 82 ve 83 ayetleri çok etkili..
313 adet okumak faydalı
İsmi azam duası da etkili
Bence dua ettiğin zaman sonsuz tevekkül olmalı.. şüphe duyulmamali![]()
Gunde birkere okudum.ama kaca tamamlamam gerektigini hatirlamiyorum 18. Okumada dilegim olmustuCok etkili oldugu soylenen bir dua. Peki 1 kere mi okudunuz okuma seklini nasildi?
Anladim gunluk okudunuz oyleyse. Bende deneyecegim. Tesekkur ederim.Gunde birkere okudum.ama kaca tamamlamam gerektigini hatirlamiyorum 18. Okumada dilegim olmustu
2007 de annem kanser olmuştu. 8 ay bakmıstım anneme. o süreçte her gun okudum daha 19 yasındaydım.ve kalp gözum acıldı.Kızlar daha önceden de konu açmıştım ama cevap veren olmadı. Aranızda bu duayı deneyen varmı ? Etkisini gördünüz mü cevap yazarsanız sevinirim
Okuduğunuz ismi azam duası hangisiydi2007 de annem kanser olmuştu. 8 ay bakmıstım anneme. o süreçte her gun okudum daha 19 yasındaydım.ve kalp gözum acıldı.