İsmi azam duası(en tesirli dua)

Bende varım canım

Yenecek biseyin üzerine okuyup onu yedirdigimiz kimse kisiye gayrihtiyari muhabbet besler ... Bu madde muskaya girmiyor mu

Yani çok tehlikeli geldi bana

Öyle yapalım o zaman canm 10 kişi 10 kişi okuyalım
Ee ne zaman başlıyoruz o zaman.
Liste yaptıysanız bildirim yapın isterseniz.Kuralları filan yazın.Ama dualar çok kısa olsun..Filanca evlensin, filancanın çocuğu olsun filanca sağlığına kavuşsun yada filancanın kalbindeki muradı olsun filan diye kısa olursa çok rahat okuruz canım olur mu?

24 kişiyiz 30 olsun. Öyle okuyalım. Birde sende mod. Olur musun. Duada sadece 1 dua olacak. Atıyorum sevginin hayırlısıyla hamile kalıp anne olması için vs. Kısa olsun

24 kişiyiz 30 olsun. Öyle okuyalım. Birde sende mod. Olur musun. Duada sadece 1 dua olacak. Atıyorum sevginin hayırlısıyla hamile kalıp anne olması için vs. Kısa olsun
Aynen dualar kısa olsun.O zaman ne yapsak.Kadir gecesi gurubunda duyuru filan yapıp üye arttırbilrmisiniz.Etiket filanda yapılabilir
Ayrıca canım ben hiç mod.yapmadım.Sayfa yönetmeyi yapabileceğimi sanmıyorum ama yardım edecek bir arkadaş çıkar umuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…