- 18 Mart 2021
- 11.542
- 63.662
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Eğer katılım olursa ben katılırım canım etiketle istediğin zaman.Kadir gecesi duamızı yapalım tekrar yapabiliriz talep olursa
Tamam canmEğer katılım olursa ben katılırım canım etiketle istediğin zaman.
Şuan duamız tamamlandı kadir gecesi duamız var onu bitirelim daha sonra tekrar yapabilirizBen de okumak isteriim çok
Tamamm o zaman yaparsanız eğer ona katılmak isterimŞuan duamız tamamlandı kadir gecesi duamız var onu bitirelim daha sonra tekrar yapabiliriz
Maşallah.. Rabbim tamamına erdirsin canım❤Arkadaşlarım hepiniz dualarınızda bana da yer verdiniz benim için dualar ettinizAllah’ıma binlerce kez şükürler olsun biz bugün tüp bebek tedavimizde pozitif sonucu aldık Allahım sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin insallah İlk müjde benden geldi sırayla hepimizin müjdesini alalım insallah hepinize cok teşekkür ederim Allah razı olsun
Aminnn insallah canımMaşallah.. Rabbim tamamına erdirsin canım❤
Cok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahArkadaşlarım hepiniz dualarınızda bana da yer verdiniz benim için dualar ettinizAllah’ıma binlerce kez şükürler olsun biz bugün tüp bebek tedavimizde pozitif sonucu aldık Allahım sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin insallah İlk müjde benden geldi sırayla hepimizin müjdesini alalım insallah hepinize cok teşekkür ederim Allah razı olsun
Çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinArkadaşlarım hepiniz dualarınızda bana da yer verdiniz benim için dualar ettinizAllah’ıma binlerce kez şükürler olsun biz bugün tüp bebek tedavimizde pozitif sonucu aldık Allahım sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin insallah İlk müjde benden geldi sırayla hepimizin müjdesini alalım insallah hepinize cok teşekkür ederim Allah razı olsun
Aminn çok teşekkür ederim canım insallahhÇok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsintamamına erdirsin
Canm duamız tamamlandı tekrar okuyan olursa tekrarlarız inşallahArkadaşlar nerhaba bende duaya kayılmak istiyorum çokta ihtiyacım var lğtfen benim içinde yaparmızınız
Canm duamız tamamlandı tekrar okuyan olursa tekrarlarız inşallaha
Bi soralım katılım olursa başlarız tabiki.Çok itiyacım var duaya başlatamazmıyız tekrar
Ben seve seve dua ederımde bugun mazeretlendim. Ama regl ıken okunacak bırsey secersek okurum arkadaş ıcınCanm istersen senin için dua edelim.Morrmeneksee
Çok ihtiyacım var duaya getçektenCanm istersen senin için dua edelim.Morrmeneksee
Allah razı olsun çok duygulandım ne olur dua edin benim için yıvam bozulmasınBen seve seve dua ederımde bugun mazeretlendim. Ama regl ıken okunacak bırsey secersek okurum arkadaş ıcın