Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilgisayar sertifası var bende 1 defa bile soran olmadı
Diksiyon konusunda bir fikrim yok
Kpssde istiyorlar genelde o yüzden de almak istiyorum. Diksiyon için de başvurdum büyük ihtimalle ikisini aynı anda alabiliyorum
bu yıl bakmadım başvuru kısmına ama dönemlere ayırıyorlar sanırım bir de şöyle bir şey var samimi bir ortam olan şubeler ve hocalar misafir olarak da alıyor zaten bir zaman sonra kişi sayısı azalabiliyor bu durumda sertifikanı da verebiliyorlar mutlaka gidip şubeye yğrayın netten kayıt olamasanız bile özellikle de derse girip misafir olmayı bir deneyin derimkızlar ben bilgisayar kullanımı için ismekte başvuru yaptım. Acaba diksiyon kursuna da gidebilir miyim?
Online başvurumu yaptım cuma günü de kesin kaydımı tamamlattım :)bu yıl bakmadım başvuru kısmına ama dönemlere ayırıyorlar sanırım bir de şöyle bir şey var samimi bir ortam olan şubeler ve hocalar misafir olarak da alıyor zaten bir zaman sonra kişi sayısı azalabiliyor bu durumda sertifikanı da verebiliyorlar mutlaka gidip şubeye yğrayın netten kayıt olamasanız bile özellikle de derse girip misafir olmayı bir deneyin derim
Hayırlı olsunOnline başvurumu yaptım cuma günü de kesin kaydımı tamamlattım :)
Hayırlı olsun
alabiliyorsun cnmkızlar ben bilgisayar kullanımı için ismekte başvuru yaptım. Acaba diksiyon kursuna da gidebilir miyim?
alabiliyorsun cnm
yalnız online başvru yapmışsan eğer,yaptığın kursa gidip bizzat kayıtı gerçek hale getirmen lazım
ben tabi mesajları okumadan lap diye atladım..hayırlı olsun cnmEvet kayıt oldum geçen hafta
ben tabi mesajları okumadan lap diye atladım..hayırlı olsun cnm
bende olucam inşallah hafta içi
benim ki yazılım üzerine ..Teşekkür ederim :) hangisine olacaksın peki?