İsmek Kursları!!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu arada ben de bugün Yönetici Asistanlığına kaydımı yaptırdım...

bende bugun gıttım ısmek kuaforluk kursuna yazıldımm hadı hayırlısı bakalım

stilistlik kursuna giden varmı daha önce? ben pişman oldum galiba. çünki hiç bir önbilgim yok bu bölümle ilgili( hep çizim yapmaı az çok bile insanlarmı gelir bu kursa yoksa benim gibi hiç bir şey bilmeden gelen varmı çok merak ediyorumm...

ingilizce için gidilen kurslarda
haftada kaç kere gidiliyor ve kaç saat sürüyor bilginiz varmı

bende dün kuaförlüğe başvuru yaptım
inş kontenjan dolmamışsa başlıycam

Merhaba,
Ben de az önce cilt bakımına kayıt yaptırmak için gittim, yedeklere kalmışım, form doldurdum.
Kaydını iptal ettiren ya da başlamayacak olan olursa mı beni arayacaklar?

Bir de çok uzunmuş bu kurs süresi ya, benimki için Haziran'da bitecek dedi adam, şaşırdım. Ben İsmek'i öyle alelade, temel bilgilerin bulunduğu, 2 aylık falan bir kurs zannederdim, bu kadar uzun olduğunu öğrenince şaşırdım.

Kesin listedekilerden gelmeyen olursa yedekleri sıra ile arıyorlar. Branşa göre süre değişiyor. Kimi 2 ay kimi 4 ay kimi 9-10 ay sürüyor.

bende dün yönetici asistanlığına kayıt yaptırdım hafta içi akşam saat 6 dan 9 a kadar 3 gün haziranda biticekmiş

2007 de Bilgisayar işletmenliği kursuna gitmiştim..Bu sene de Gitar kursuna gittim..Bakalım şimdi de ingilizce düşünüyorum

gitar kursu güzel mi iyi öğretiyorlar mı

vede nasıl bir gitar istiyor hoca klasik gitar mı

gitar kursu güzel mi iyi öğretiyorlar mı

vede nasıl bir gitar istiyor hoca klasik gitar mı

İsmekin tüm eğitim alanlarında başarılı olduğu görüşündeyim..Hocalar tek tek iligleniyor öğrencilerle.Gitar öğrenmek zaman isteyen bi uğraş.Zor gerçekten.Çok pratik gerektiriyor.Klasik gitar öğretiliyor.Gitar almayın bence hocaya danışmadan :)

ben parsellerdeki kursuna gidicem gitar kursunada misafir öğrenci olarak katılmak istiyorum çünkü baka bir alana yazıldım bakalım
ucuz yollu bir klasik gitar alayım zaten öğreninceye kadar bu gitar hakkı rahmetinie kavuşur bende acemiliğimi atmış olurum.
peki sonunda ne sertifikası veriyorlar

Misafir öğrenci olarak katılma şansınız var.Gitar konusuna gelince, bence bu konuda titiz davranın.Çünki gitardaki herşey çok önemli.Basit bi gitar alırsanız zorlanırsınız.Ses kalitesi düşün olur vs vs.Beğenmezsiniz, hem çalmakta da zorlanırsınız.100 tl den aşağı birşey almayın bence.Siz yine de kurstaki hocaya danışın derim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…