• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ismarlanmayan çay muhabbeti

yaşlar olgun ama davranışlar olgun değil. 8 ay demişsin. her ay gelmiş olsa bile bu adamı toplasan 8 kere gördün mü? gün hesabına vursan 8 gün de etmiyor. ne paylaştın da devam ediyosun bu ilişkiye.

Valla şaşırdım doğrusu. Hadi bir kere parkta oturdunuz . Bir kere de piknik yaptınız. Bir kere de ev olsun. yani yeter ama derdim ama. Çay bahçesi var, kafesi, sineması, özel bir akşam yemeği. Nereye otursan zaten her yerde çay var, kahve var. Bunlardan biri 8 ayda mutlaka olmalıydı. Zoruna gitmesi az bile. Hayret doğrusu.

F Ferdane3834 girip de yazmıyorsunuz ayıp ediyorsunuz
adam sizi aldatmış hem de besleyin durun adamı öyle mi

başka adam mı yok Allah aşkına neden saplanıp kaldınız bu adama
Dediğiniz gibiyse Belki de diğeri de ciddiydi. Adam ayda bir gelip bu hanımefendi ile diğerini aldattı . Var böyle erkekler. Allah bildiği gibi yapsın.

ya hep ev ortamında görüşmeniz olmasaydı adam belki ısmarlardı dışarda bişiler.. hep ev ortamında bir de üstelik siz bişiler hazırlayıp götürmüşseniz adam ne yapsın..
demişseniz bugün de dışarda yiyelim içelim bişiler yapalım bunun üzerine yapmamışsa anlayım..
ama erkekler gerçekten genel anlamda düşünemiyebiliyorlar kadınlar gibi değil çoğu..
inanın gördüklerimiz dizilerde.. olanı da denk gelmemiş ne yapalım :))

Sevgilinizle gideceğiniz yere pasta börek yapıp da mı gidiyorsunuz çok abes bir durum değil mi bu
Hani evli çocuklu Kadınlar yaparlar ya çocuk dışardan yemesin dokunur falan diye
Bence cimriliğinden yapıyor zoruna da gitsin iyi olmuş

Midem bulandı yeminle bu nasıl konu adam başka yerden geliyor sen evinden börek çörek götürüp ev mi tutyorsunuz günü birlik ?

O değil de adamın cimriliği "arkadaşıma çay ısmarladım" demesinden bile belli. 40 yaşında adamın içine oturmuş sanki de laf ediyor.

Kadınla belli ki cinsel bir şeyler için görüşmüş. Boşuna da yemeğe, kahveye, çaya para vermek istememiş. Kadın da hala zoruna gitmiş diye vicdan yapıyor. Ki adamın 15 yaşında ergen gibi göndermeli durum atması ayrı bir konu.

Boşuna uyarılıyor kadın 3 gün sonra börek alıp özür dilemeye gider bence. :)

Konu sahibinin diger konularini bilmiyorum. Evde yapilan bu gorusmeler sadece pasta corek yemeyle gecmiyordur diye tahmin ediyorum. Bir cinsel altyapisi var gibi. Eee, ev ortami var, cinsellik var, pasta corek var... Ne sinemasi ne tiyatrosu Allah askiniza? Adam yolunu yapmis, duzeni kurmus. Kilini kipirdatir mi baska aktiviteler icin?

Son düzenleme:
F Ferdane3834 yazmıyorsunuz.
umarım adama da yazıp özür dilemediniz.
bu adam hem arsız hem pişkin. onun paylaşımından sonra paniklediniz ki, ne yapsam bilemedim diyorsunuz. hiç bir şey yapmayın.
bu yaştaki adamlar kadına böyle hissettirmemeli.

Şaka yapıyor olmalısınız ne açıklaması ?
Bir dışarı çıkarıp karşılıklı oturmayan bir adamla evlenip hayatınızı evde mi geçiriceksiniz ?
Bu adam daha bunların derdindeyken nasıl ev geçindiricek ?
Şükredin bence.

Back