• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ismarlanmayan çay muhabbeti

Bu teklif ilk kimden çıktı merak ettim.
6 saat kadar bir arada oluyoruz demişsiniz, bir öğün yemek hadi bir de tatlı yeter de artar bile.
Kaç saat ne yiyeceğiz diye sormanız da bir garip, sürekli bir şeyler mi yiyorsunuz?
Çok acayip ya hiç böyle bir şey duymamıştım

insan bi çay bari ısmarlar yahu sevgililer kafelerden çıkmaz ev ortamını da çözemedim sürekli sürekli açıkçası

Altta alıntıladığım ilk mesajı Ağustos’ta, 2.’yi 1 ay önce yazmışsınız. Şimdiki konunuzdaki adamla da 8 ay çıkmışsınız. Nasıl oluyor? Bu ikisi aynı adam mı? Sizin de adamın da çocukları var ve ayda/2 ayda 1 bir evde buluşurken kek börek yapıp mı gidiyorsunuz?

30 lu yaşlarda iki cocuk annesiyim...40 yaşında bir adamla tanıstık hersey süper gidiyordu taa ki aldatıldigimi ögrenene kadar.Gençlik aşkı varmış.Her ikiside evlendikten sonra yine gorusmeye devam etmisler.Bir donem ayrilmislar o donemde benimle tanisti iste...Ama tekrar msj atinca buluşmuslar.Ben adamin agzindan msj attigimda kadina aynen sunlari yazdi ben seninle artik gorusmek iatemiyorum iki kelime konusmadan hadi arabanin arkasina gec dedin bana yaptigimiz sey cok cirkindi sen beni yureginle degil nefsani sevmisin bitti...Bunu sordugumda beyefendi tamamen farkli seyler anlatiyor birinin gormesinden rahatsiz oldugunu o yuzden arkaya gecmesini soyledigini sadece konusmak icin bulustugunu kadinin psikolojik sorunlari oldugunu benim sacimin teline degismeyecegini vs vs beni ikna etmek icin bir cok sey soyledi ama icim rahat degil gorusmeye ara verip dusunmek istedim ne yapiyim ben simdi beraber olmadigini iddia ediyor canım cok acıyor hanımlar ben çok seviyorum bu adamı ne olur yardım edin kafam cok karisik....

Sevgilim benimleyken, eski sevgilisiyle buluştugunu öğrendim gençlik aşkı oluyor kendisi.O günden sonra toparlayamadım kendimi.Görüşmeye devam etsemde onunda burnundan getirdim kendimi de maffettim.1 haftadır tamamen bitirdim çok canım canıyor ya benim hanimlar o kadını ben çok takinti haline getirdim hala gorusuyolarmi falan filan derken baya bunaliyorum birde gorusurken sevgilimin cocuklari icin hediye hazirlamistim soylemistimde ona ben geldigimde alirim demisti simdi kargoya veriyim gonderiyim diyorum sonucta isme ozel hediyelerdi atnayada kiyamiyorum ne dusunur acaba kargoyla yollasam.

Son düzenleme:
bizde esimle evde gorusurduk ama bi kere bile bisey goturmedim.ya beraber yaptik ya disardan soyledik yada disariya cikip yedik.sizinkinin amaci biraz farkli geldi bana cinsellik icin mi evde bulusmak istiyodu acaba

Bence senin iyi niyetini kullanmis kesin ay senin yemeklerine bayiliyorum falan da demistir gerisi gelsin diye.
adam akilli evde rahatça gorusuyor besliyorsun da daha ne istesin.
8 aylik beraberlikte hiç hediye aldi mi
almadiysa teshisi belli adam cimri uyanik e malesef seni onemsemiyor Kusura bakma

Altta alıntıladığım ilk mesajı Ağustos’ta, 2.’yi 1 ay önce yazmışsınız. Şimdiki konunuzdaki adamla da 8 ay çıkmışsınız. Nasıl oluyor? Bu ikisi aynı adam mı? Sizin de adamın da çocukları var ve ayda/2 ayda 1 bir evde buluşurken kek börek yapıp mı gidiyorsunuz?

pehh adama bak hem kel hem fodul..

Anladığım kadarıyla bir arkadaşın evinde ya da günlük kiralık dairede buluşuyordunuz o zaman. Siz her seferinde ev yapımı pasta börek götürüyorsanız adamın hadi gel dışarıda oturalım demek yerine evde çay yapıp yaptıklarını yiyelim demesi normal. Ben uğraşıp birşeyler hazırlasam hadi dışarıda yiyelim dense daha çok bozulurum mesela. Bir de adam sizin şehrinize geliyorsa etrafı çok bilmiyor olabilir. Bir dahaki sefere ev dışında alternatifi de olan program yapın. Mesela şurada buluşalım manzarası güzel biraz hava alıp eve öyle geçeriz diyin. Ya da yemek yapmayın şehrin şusu meşhurdur gel deneteyim sana diyin.

Bir de şunu söylemeden geçemeyeceğim ayrı şehirlerden muhtemelen internet yoluyla tanıştığınız adamla oturup bir çay kahve içmeden direk başbaşa kalmak deli cesareti. Allahın şanslı kuluymuşsunuz başınıza birşey gelmemiş.

Bence hiç yazma ayrıl gitsin.Çok saçma ya.

Düşünsene evlensen balayına gitmezsiniz tatile gitmezsiniz,yazlık memlekette oturan akrabaya mı gider acaba.Garip insanmış.

Tatilden tatile koşan bi insan değilim de bu geldi aklıma :D

açıklamayı yapmışsınız zaten daha ne yazacaksınız ki yazmayın. sürekli sizden gelmiş beyefendi hiç umursamamış özenmemiş bir şeylere demek ki

Vay arkadaş eşimle o kadar görüştük buluştuk adam bir de şehirdışından geliyordu. Çay bahçesine de pikniğe de gittik hiç aklıma gelmedi bir kek yapıp da götüreyim:hamarat:eşime diyorum ama şimdi ben de hödük hissettim kendimi:KK64: şaka bir yana bu ne gereksiz bir anaçlıktır yapmayın böyle şeyler, bir ağırlığınız olsun. Çok hevesli görününce işte böyle içinizde kalır. Erkek arkadaşınız da çok değişikmiş, farklı bir şey yapalım demez mi insan hiç...

Ohh vallaha ne güzel adam gelcek seni kullanıp kullanıp gidecek ne ala memleket. Lütfen kendini kullandirtma lütfen adamın derdi belli ki cinsellik. Seninle duygusal bi bağı olduğunu düşünmüyorum malesef.

Eşim askerdeyken sözlüydük , buluştuğumuzda elimden geldiğince birşeyler yaptırmamaya çalışıyordum ama o yinede bulup buluşturup birşeyler ismarlardi bana asla hesap odetmezdi..

Siz evde agirladiginiz için mi dışarı çıkmak istemedi acaba, hani bir kere de geldiğinde bugün dışarda yiyelim bildiğim güzel bir yer var deseydiniz oraya gidince hesabı size kitleseydi tuhaf olurdu gercekten

Back