- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- 138
- Konu Sahibi Ferdane3834
Ben yaslari cok merak ettim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
30 lu yaşlarda iki cocuk annesiyim...40 yaşında bir adamla tanıstık hersey süper gidiyordu taa ki aldatıldigimi ögrenene kadar.Gençlik aşkı varmış.Her ikiside evlendikten sonra yine gorusmeye devam etmisler.Bir donem ayrilmislar o donemde benimle tanisti iste...Ama tekrar msj atinca buluşmuslar.Ben adamin agzindan msj attigimda kadina aynen sunlari yazdi ben seninle artik gorusmek iatemiyorum iki kelime konusmadan hadi arabanin arkasina gec dedin bana yaptigimiz sey cok cirkindi sen beni yureginle degil nefsani sevmisin bitti...Bunu sordugumda beyefendi tamamen farkli seyler anlatiyor birinin gormesinden rahatsiz oldugunu o yuzden arkaya gecmesini soyledigini sadece konusmak icin bulustugunu kadinin psikolojik sorunlari oldugunu benim sacimin teline degismeyecegini vs vs beni ikna etmek icin bir cok sey soyledi ama icim rahat degil gorusmeye ara verip dusunmek istedim ne yapiyim ben simdi beraber olmadigini iddia ediyor canım cok acıyor hanımlar ben çok seviyorum bu adamı ne olur yardım edin kafam cok karisik....
Sevgilim benimleyken, eski sevgilisiyle buluştugunu öğrendim gençlik aşkı oluyor kendisi.O günden sonra toparlayamadım kendimi.Görüşmeye devam etsemde onunda burnundan getirdim kendimi de maffettim.1 haftadır tamamen bitirdim çok canım canıyor ya benim hanimlar o kadını ben çok takinti haline getirdim hala gorusuyolarmi falan filan derken baya bunaliyorum birde gorusurken sevgilimin cocuklari icin hediye hazirlamistim soylemistimde ona ben geldigimde alirim demisti simdi kargoya veriyim gonderiyim diyorum sonucta isme ozel hediyelerdi atnayada kiyamiyorum ne dusunur acaba kargoyla yollasam.
Altta alıntıladığım ilk mesajı Ağustos’ta, 2.’yi 1 ay önce yazmışsınız. Şimdiki konunuzdaki adamla da 8 ay çıkmışsınız. Nasıl oluyor? Bu ikisi aynı adam mı? Sizin de adamın da çocukları var ve ayda/2 ayda 1 bir evde buluşurken kek börek yapıp mı gidiyorsunuz?
pehh adama bak hem kel hem fodul..
Ev ortaminda
Adam bir de aldatmış. Konu sahibi de şu an ayrıyız ama çocuklarına aldığım hediyeyi göndereyim mi diye konu açmış.
adam keyfinde .
ne amaçla geldiğide belli.
birde yemeğe çıkarıp masraf yapmaya bile değer bulmamış.
yazık aslında..