Ismarlanmayan çay muhabbeti

Valla biz sizin o dediginizi ben 17 esim 19 iken yapiyoduk. Parklarda donardık bulusunca. Ancak döner yerdik icimizde döner agaci cikti 3 senede heleki olgun yaşlarda insanlar pintilik var demekki. Ama evlenince eşim sagolsun hakkimi verdi, hep gezdirdi yedirdi icirdi. Bekarken annesi vermiyodu bana yedirmesin diye :)

Bu adam size değer vermiyor o tamam da sizin de kendinize değer verdiğinizi zannetmiyorum. Bir çay içmeye dışarı çıkmadığınız adamla evlerde buluşmak ne demek??? Haddime değil ama kadın olarak çok sinirlendim kendinizi bu duruma düşürmenize. İş bu duruma gelmişken bu adamdan kurtuldum diyip bir daha sakın yazmayın bu adama. Bir başkasıyla olduğunuzda da azıcık ağırdan alın, değer bekleyin olur mu?

Yanlış anlayıp tavra girmesi de bir garip.

Aa sevgilim ben fark etmedim, sen kendin hazırlayıp getirdigin için istemiyorsun sandım falan demesi gerekir.

Bir de buluşmadan önce hep konuşulur hani , ne yapicaz, nereye gidelim falan diye. Sanırim siz bu konuşmaları da yapmıyorsunuz.

Aranizdaki iliskide cay ismarlamamaktan cok daha büyük sorunlar var belli ki..

Niye sürekli ev ortaminda bulusuyorsunuz? Beraber bir yere gidelim, romantik bir yemek yiyelim, gezelim yuruyus yapalim vs diye aklinizdan hic gecmedi mi?

O kadar saat ac mi kalalim demissiniz de diyelim ki siz bisey yapmadınız. Aciktim gadi disari cikalim biseyler yiyelim ya da eve biseyler söyleyelim deme alternetifleri hic mi akliniza gelmiyor?

Adam bildiğin uçkurunun peşinde ordan oraya giden bir abaza. Pis herifin teki bundan bi halt olmaz. Bence konu sahibinin şu an bahsettiği kişi de aynı kişi. Baksana eski sevgiliyle de arabaların arkasında bulusuyormuş, ona da çay yok yani.

Aynen. Bir de ayda veya 2 ayda bir, toplam sadece 6 saat görüşüyorlarmış. O da çok can sıkıcı. 60 günde 6 saat olsa, 10 günde 1 saat, yani günde 6 dakika görüşmüş oluyorlarmış. Konu sahibi bu kadar nadir görüşmek isteyen adama bir de kek, börek yapıp götürmüş.

Zıkkımın kökünü yesin. Ayy burda ben kudurdum konu sahibi nasıl adamı boğazlamadı bunca zaman. Adamın libido tavan canım böyleleri bildiğin oksijen israfı.

Bir yaşıma daha girdim Barışıp ilişkiye devam etseniz bu olay zaten rahatsız edici bir şekilde aranızda olacak. En iyisi hiç dönüş yapmayın. Belli ki bir şeyler yazın diye paylaşım yapmış.Yani ilk buluşmada da mı pastanızı böreğinizi kapıp gittiniz ? Hiç anlamadım bu güne gider gibi ilişki mantığını.

Adam geliyo hem cinselliğini doyuruyo hem de karnını... bırakın gitsin zoruna ya keşke daha fazla şey söyleseymişsiniz. Kendinizi bu kadar değersizleştirmeyin lütfen. Bırakın çayı çorbayı güzel bir yere yemeğe götürmesi lazım. Ayrı bir şehre geldiğine göre o kadar da bütçesi vardır herhalde pintoşun

Bu kadar haklı olduğunuz bir durumda, adam duygu sömürüsü yaparak haksız hissetmenizi sağlamış ya, vallahi bravo adama. Ya kaç yaşında insanlarsınız, aylardır süren bir ilişkiniz var, nasıl vakit geçiriyorsunuz ki? Hiç dışarı çıkıp, ele ele yürüyüp, bir çay kahve eşliğinde muhabbet etmemiş çift mi olur? Ne yapıyorsunuz evde sürekli? Yani feci abes... Kalbi kırılacaksa kırılsın, aşağılık kompleksine girecekse girsin, hiçbir şeyi tamir etmeye çalışmayın. Hatta bir araya gelmeye de çalışmayın bence. Sanki 5 yıldızlı otel restoranını kapat da, baş başa yemek yiyelim dediniz. Alt tarafı bir bardak çay yani...

Bende eşimle buluşurken tatlı kek börek vs yapardım. Ama dışarı çıkacağımız bir ortam yoktu. Doğru düzgün pastane yoktu. Ben yapar ona götürürdüm ya da beraber yerdik ama şartlarımız çok kötüydü. Öyle olmasa pek de uğraşacağımı sanmam. Ya da kek börek yapar bırakırdım. Arkadaşlarıyla yerdi biz dışarı çıkardık. Özellikle bir metropolde yaşıyorsanız veya çevrenizde pastaneler kafeler varsa hiç gerek yok böyle şeylere. Olgun insanlarız diyorsunuz ama sevgiliniz pek öyle değil. Pardon eski sevgiliniz...

Yorum yapabilmek için biraz bilgiye ihtiyaç var...onun evinde mi buluşuyorsunuz? Zaman neden kısıtlı? Zaman kısıtlıysa ve hep evine giderek onu alıştırdıysanız belki adam sizin bu sekilde istediğinizi sanıyordur...ayda 1 buluşma ve evde cinsellij yaşanıyorsa belki adam o zamanı dısarda harcamak istemiyordur?
Başka bi soru da siz dışarı da cıkmak istiyorsanız bunu kendiniz teklif edebilirdiniz....Yani detayları anlatmamışsınız ki ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…