- 10 Ağustos 2018
- 129
- 39
- 28
- 40
- Konu Sahibi Ferdane3834
Hanımlar ayrı şehirlerde yaşayan iki sevgili idik.Beyefendi duruma göre ayda bir yada 2 ayda bir gelir.Olgun yaşlardayız her ikimizde...Zaten kendiaine güven problemim vardı 8 aydır süren bir ilişki.Geçenlerde yazmadı bir süre ilgilenmedi bir arkadaşına yemek çay ısmarlamış...Resim attı.O kadar gelir bana hiç demedi gel şurada oturalım da bir çay içelim yada yemek yiyelim diye her geldiğinde toplam 6 saat filan geçiriyoruz beraber ben bir seyler yapiyorum götürüyorum bulasacagimiz yere pasta borek vs...Benim de çok zoruma gidiyordu bu durum ama hiç dile getirmedim ayıp olur diye.Arkadaşıma ısmarladım deyince zaten ogün de kızgındım ağzımdan kaçtı bir kere beni böyle karşına alıp bir cay içmedik dedim.Sonra baya başka mevzulardanda tartıştık ben herseyi kapattım görüşmeyelim artık yeter dedim.Aramadi kaç gündur sesi çıkmıyordu bugün bir paylaşım yapmış bir çay bile ısmarlayamamışım çok zoruma gidiyor diye baya zoruna gitmis soyledigim sey nenyapsam bilemedim.Açıklamasını da yaptım benim demek istedigim sevdigim adamla karsilikli oturmak ben hic oturmadim heves ettim bir an imrendim dedim amaç bir seyler yemek içmek degil sevdigim adam alsın beni karşısına bizde oturabilirdik bir yerde dedim.Aşağilamak amacıyla yada sen acizsin bir çay ısmarlamadın amacıyla söylemedim dedim.Ona rağmen 3 gün sonra böyle bir paylaşm yapıyor canım sıkıldı acaba lafmı atıyor yazıyım diye analamdım.ki of bir şeyler söyleyin hanımlar lütfen....
.
.