merhaba , hangi marka biosteron aldınız acaba ?tavmergend de hiç takviyr ilaç verlmedi. Medical prk funda hanım hemen biosteron verdi aldım ki daha hastası bile değilim. Ön görüşmede önerdi.Ümit İnceboz da aşırı dolu görüşemedim ama aklımda o da nası bir tedavi sistemi var acaba burda hastası var mı
markası yok ki tek bir tane çıkıyor akakçedennaldım. Prof Ümit inceboz bıtakmamı söyledi. Bıraktımmerhaba , hangi marka biosteron aldınız acaba ?
Merhabalar biraz uzun olucak şimdiden kusura bakmayınMerhabalar. İlk tüp bebek tedavi de Dondurulmuş embriyolarla netice elde edemedim. Şimdi ikinci tedaviye başlamak istiyoruz. Hangi doktoru seçeceğimi bilemedim. Embriyolog çok önemli diyorlar. İsmail Küçük tavmergen ile çalıştığı için olumsuz bakıyorum. Ama doktor beyi de çok övüyorlar. İrenbe de embriyologlardan ötürü hala aklımda soru işareti. Öneriniz var mı?
Detaylı açıklamanız için teşekkür ederim. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Funda hoca mı hamileyimişMerhabalar biraz uzun olucak şimdiden kusura bakmayın
1.denememimi İstanbul tüp bebek merkezinde yaptık canım ünlü bir doktordu hatta standart tüp bebek yöntemi uygulandı sonuç negatif.
2.tup bebek için araştırmalar sonucu Medical parkta Ahmet hocayla yollarımız kesişti sende pko var ilaç dozun fazla tutulmuş azaltıp uygun tedaviyi yapicaz dedi.
Toplanan yumurtalar 2.gune bölünmesi durduğu için transfer aşamasına gecemedik ve o ilk denemede sorunun neyden kaynaklı olduğunu buldu.
İstanbul'daki doktora sorduğumuzda bu ay böyle denk gelmiştir bir daha deneriz gibi bir sürü saçma sebepler sundular. Bizi kobay olarak görüp para koparma derdinde oldukları hal tavır herseylerinden belliydi. Bu arada 1.denememde 60 tane yumurta toplandı 5.gune 2 tane kaldı bunlardan bir tanesi 4.gun görünümündeydi.
Ahmet hocadaki ilk tedaviden sonra 2.deneme için gerekli tedbirler alındı 3.gune 4 embriyo donduruldu. İlk donmuş tedavim klasik estrofemle oldu sonuç negatif oldu.
2.donmus tedavim naturel transferle oldu sonuçta kızım dünyaya geldi.
Kızım 2 yaşını doldurunca 2.cocuk için tekrar Medical Park Ahmet hocanın kapısını çalalım dedik ogrendik ki hastaneden ayrılıp kendi klinigini açmış dosyamız medicalparkta bulunuyormuş. Bulunduğu yerin konumundan dolayı bize ters kaldı. Aynı alınan tedbirler ve tedaviyle funda hanımla 2.cocuk için denemeye karar verdik 3.gun 2 tane embriyomuz donduruldu transfer edildi şuan 8.haftanin içerisindeyim. Funda hanım da baya bilgili işinde iyi bir doktor Ahmet hoca zamanından beri var şuan kendiside hamileymis
Amin inşallah teşekkür ederimDetaylı açıklamanız için teşekkür ederim. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Funda hoca mı hamileyimiş
selam bugün funda hanımda başladım. Hatta ilk iğnelerim yapıldı . Amh 2.36 olmasına rapmen 5 folikül gördü yani testlere güvenmıyorum hiç . Başladık rapor da çıkacak ... Trans zamanı 16 mg prednol de verecek. İmmün sistem kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum ben de.Yani tüpler açık hiç gebe kalmadım zaten kronik hastayım da ilaç kullanıyorum sürekli. embrşyo yapıştırıcı inrtalipid sperm seçimi hepsi denenecek sanırım( spermde sorun yok)Sizinle birlikte Cem Çelik’i araştırmaya başladım. Aklımda çok karıştı gerçekten
cem çelike gitmem çok zor aydın ist arası uzak izin almak gerek rapor alırım kamudayım ama eşimde almalı hem de 15 gün kadar .. O yüzden cesaret edemedimselam bugün funda hanımda başladım. Hatta ilk iğnelerim yapıldı . Amh 2.36 olmasına rapmen 5 folikül gördü yani testlere güvenmıyorum hiç . Başladık rapor da çıkacak ... Trans zamanı 16 mg prednol de verecek. İmmün sistem kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum ben de.Yani tüpler açık hiç gebe kalmadım zaten kronik hastayım da ilaç kullanıyorum sürekli. embrşyo yapıştırıcı inrtalipid sperm seçimi hepsi denenecek sanırım( spermde sorun yok)
Ben de aynı şekilde. Kasım ayında ben de başlayacağım inşallah. Biz de sperm kaynaklı sorun da var malesefcem çelike gitmem çok zor aydın ist arası uzak izin almak gerek rapor alırım kamudayım ama eşimde almalı hem de 15 gün kadar .. O yüzden cesaret edemedim
MERHABA BEN DE BU İKİLEMDE KALDIM.SİZ EN SON NE YAPTINIZ?Açıkçası ben İsmail küçükte tedavi olmak istiyorum ancak Tavmergeni istemiyorum. Doktor tamam olunca merkez merkez olunca doktor içime sinmiyor
naptınız acaba karar verdinizmi memnun kaldınız mı şuan bende aynı durumdayım.MERHABA BEN DE BU İKİLEMDE KALDIM.SİZ EN SON NE YAPTINIZ?
İSMAİL HOCAYA BAŞLADIM COK MEMNUNUM.naptınız acaba karar verdinizmi memnun kaldınız mı şuan bende aynı durumdayım.
Bende ismail hocayla başladım bakalım inşallah her şey yolunda gidecekİSMAİL HOCAYA BAŞLADIM COK MEMNUNUM.
Sperm testi her merkezde farklı sonuç çıkıyor sizin onerebileceginiz bir yer var mı irenbe nasıl bu konudaİrenbe’nin embriyologları gerçekten çok iyi. Uzun uzun araştırmıştım tedavi öncesi, izmirde en iyisi diyorlardı.
Biz İsmail küçük’e gitmiştik ilk görüşmeye, yaz tatili dönüşü başlayacaktık ama ayrıldı oradan. Laboratuvar iyi dedikleri için irenbe ile devam ettik.