İsmail Küçük mü Funda Göde mi

Hhmmtt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2017
485
238
Merhabalar. İlk tüp bebek tedavi de Dondurulmuş embriyolarla netice elde edemedim. Şimdi ikinci tedaviye başlamak istiyoruz. Hangi doktoru seçeceğimi bilemedim. Embriyolog çok önemli diyorlar. İsmail Küçük tavmergen ile çalıştığı için olumsuz bakıyorum. Ama doktor beyi de çok övüyorlar. İrenbe de embriyologlardan ötürü hala aklımda soru işareti. Öneriniz var mı?

İrenbe’nin embriyologları gerçekten çok iyi. Uzun uzun araştırmıştım tedavi öncesi, izmirde en iyisi diyorlardı.
Biz İsmail küçük’e gitmiştik ilk görüşmeye, yaz tatili dönüşü başlayacaktık ama ayrıldı oradan. Laboratuvar iyi dedikleri için irenbe ile devam ettik.

İrenbede yapıldı tüm transferlerim. Acaba farklı bir göz mü görmeli diye düşünüyorum. Ümit hanım mıydı doktorunuz

Ya, o zaman bir şey diyemeyeceğim. Evet o’ydu, sizin?
Benim ilk transferim Ali Öner Erdoğdu’da son transferim ise Ümit hanım da yapıldı. Daha kan testi yaptırmadım ama 3. Gün embriyosu 10. Gün idrar testinde negatifi gördüm. Zaman kaybetmemek adına araştırma yapıyorum. İrenbede 20 yumurta toplanıp 6 embriyo elde edilmişti. Çok da olumlu değildi. Öncesinde ne beslenme ne takviye vitamin hiç bilgilendirilmedik. Şuan kendim araştırma yapmaya çalışıyorum

Ya inşallah test yanılmıştır.
Öncesinde beslenme, takviye bize de verilmedi ama İsmail küçük vermişti onları kullanıyorduk belki bu sebeple olabilir.
Beslenme konusunu ben sordum; sağlıklı beslendiğimizi, düzenli spor yaptığımızı söyleyince yalnızca paketli gıdalardan uzak dur dedi Ümit hanım zaten bizde tüketmiyorduk. Sadece transfer sonrası ananas yememi önerdi o kadar.

Amin inşallah İsmail Küçük ile Ümit İnceboz arasında bir fark var mıydı sizin nazarınızda? Sizin tedavi sebebinizde sağlık problemi var mıydı sebepsiz miydi ?

Amin inşallah İsmail Küçük ile Ümit İnceboz arasında bir fark var mıydı sizin nazarınızda? Sizin tedavi sebebinizde sağlık problemi var mıydı sebepsiz miydi ?
Tüp tıkanıklığı vardı bende, İsmail bey’de sadece görüşme yaptık o yüzden kıyaslama yapmam pek doğru olmaz.
İsrael Aruh var bir de kendi kliniği varmış ama irenbe’nin laboratuvarını kullanıyor. Ben onun hakkında da oldukça olumlu şeyler okumuştum zaten bu üç doktor arasında kalmıştım ama İsrael bey’e hiç gitmedim. İsterseniz bir de onu araştırın derim.

Fikir için teşekkür ederim onu da araştırmaya başlıyorum, sağolun

tavmergend de hiç takviyr ilaç verlmedi. Medical prk funda hanım hemen biosteron verdi aldım ki daha hastası bile değilim. Ön görüşmede önerdi.Ümit İnceboz da aşırı dolu görüşemedim ama aklımda o da nası bir tedavi sistemi var acaba burda hastası var mı

Ben dondurulmuş transferi oldum kendisi ile. Baştan onunla başlamamıştık ama takviye veriyormuş

Ben umit hanımın hastasiyim..cok dolu degil aslinda randevularda buyuk sikintilar yaşamadım..oncesinde vitamin takviye vs veriyor 3-4 ay bunlari kullandiriyor..benim negatif sonuclandi..yas ve rezerv sikintisi var zaten..

Sizinle birlikte Cem Çelik’i araştırmaya başladım. Aklımda çok karıştı gerçekten

ben ismail küçük le ön görüşme yapmıstım kendisi tavmergen le iş birliği için de diye başka doktor araştırmaya başladım hayri aksüt var özel kliniği var onu çok önerdi bi kaç tanıdığım oda tavmergen le iş birliği içinde diye onunla devam etmeyi düşünüyorum artık hakimizda hayırlısı olsun iki görüşmede karşıma tavmergen çıkınca dedim burdan devam edeyim artik

Açıkçası ben İsmail küçükte tedavi olmak istiyorum ancak Tavmergeni istemiyorum. Doktor tamam olunca merkez merkez olunca doktor içime sinmiyor

Açıkçası ben İsmail küçükte tedavi olmak istiyorum ancak Tavmergeni istemiyorum. Doktor tamam olunca merkez merkez olunca doktor içime sinmiyor
ismail beyle konuşmamızda genelde internette hep kötü yorumlar vardır demişti ben açıkçası görüştüğüm iki doktor dan da memnun kaldim ama hayri beyin kliniği daha yakın diye de onu tercih etmis oldum herkes olumsuz sonuç alıyor diye bişey yok bence biri olumlu alır biri olumsuz sonuç alır hakkımızda hayırlısı ben ilk kez deneyeceğim için şans verdim bi nevi sonraki secimim değişebilir belki zaman ne gostericek bilmiyoruz tabiki hakkımızda hayırlısı olsun diyelim inşallah içinizin sindiği bi yer denk gelir

İnşallah sağolun. Sizde ilk seferde olumlu sonuçlar alırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…