• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan islo'nun bohçaları

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
her şey çok özenli ve çok güzel canım özellikle elbisene bayıldım tam benim istediğim tarz benimde eylülün sonunda
nişanım var çok güzel fikir oldu benim için...
inşallah düğününde çok güzel olur canım

her şey çok özenli ve çok güzel canım özellikle elbisene bayıldım tam benim istediğim tarz benimde eylülün sonunda
nişanım var çok güzel fikir oldu benim için...
inşallah düğününde çok güzel olur canım

Canım benim çok teşekkür ederim. Daha güzelleri senin olsun inşallah. Allah içine sindirsin tatlım.:69:
Benim gibi sadelikten yanaysan çok hoş bir model hem abartısız hem de asil duruyor. Albümlerde stüdyo fotolarım da var. Foto çekinirken kuyruklu modellerle süper pozlar oluyor.:10:

ayyy elbisene bayıldımmm bayıldımmmm harika fiziğinde çok hoş ve süper yakışmış:32:ne kadar şanslısın kayınvalliden terzi falan mı harika dikmiş elbiseni hem bohçayıda çok kaliteli düzmüşler ya iç çamaşırların falan çok kaliteli ten de ki takımlarını çok beğendim ten iç giyim olarak en beğendiğim markalardan biridir güle güle kullan makyaj malzemelerinide söylemeden geçemicem gerçekten çok şanslısın süper zzevkli bi kayınvaliden var süper şeyler seçmiş tabi o seçtiyse bu ürünleri Allah tamamına erdirsin bizede göstersin inşallah:31::nazar:

ayyy elbisene bayıldımmm bayıldımmmm harika fiziğinde çok hoş ve süper yakışmış:32:ne kadar şanslısın kayınvalliden terzi falan mı harika dikmiş elbiseni hem bohçayıda çok kaliteli düzmüşler ya iç çamaşırların falan çok kaliteli ten de ki takımlarını çok beğendim ten iç giyim olarak en beğendiğim markalardan biridir güle güle kullan makyaj malzemelerinide söylemeden geçemicem gerçekten çok şanslısın süper zzevkli bi kayınvaliden var süper şeyler seçmiş tabi o seçtiyse bu ürünleri Allah tamamına erdirsin bizede göstersin inşallah:31::nazar:

Canım benim çok teşekkür ederim. Daha güzelleri senin olsun. Nişanlım ve ailesinin moda evleri var gelinlik ve abiye üzerine o konuda şanslıyım.Gelinliğimi de kayınvalidem dikicek nasipse.:79:
Bohçaya konan her şeyi nişanlımla başabaşa gittik almaya çok da zevkli oldu aileden kimse gelmedi. Geceliklerin hepsini nişanlım seçti.:77:
Allah sana sevdiğinle daha güzellerini göstersin inşallah.:69:

burada stüdyo çekimlerimiz var.:nazar:
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/454014-isloonun-nisan-albumu-studyo-fotolari28-05-2011-a.html

Profilimdeki albümdede nişan fotoları var canım.:71:

amin canım inşallah bende görürüm o günleride paylaşırım sizlerle:13:
aa ne kadar şanslısın moda evleri var ha çok hoş valla :40:
demek hepsini siz seçtiniz makyaj malzemelerini sen kendin mi seçtin ne kadar şanslı olduğunun farkında mısın diorlar falan ohoo süper düğün makyajlarınıda bu ürünlerle yaptır bence dior porselen makyajda kullanılıyor bazen yani:34:
gecelik konusunda da nişanlın çok zevkliymiş zaten erkeklere seçtirmeliler böyle şeyleri sonuçta onlara giyilecek bişi dimi şekerim:17::17::32:

amin canım inşallah bende görürüm o günleride paylaşırım sizlerle:13:
aa ne kadar şanslısın moda evleri var ha çok hoş valla :40:
demek hepsini siz seçtiniz makyaj malzemelerini sen kendin mi seçtin ne kadar şanslı olduğunun farkında mısın diorlar falan ohoo süper düğün makyajlarınıda bu ürünlerle yaptır bence dior porselen makyajda kullanılıyor bazen yani:34:
gecelik konusunda da nişanlın çok zevkliymiş zaten erkeklere seçtirmeliler böyle şeyleri sonuçta onlara giyilecek bişi dimi şekerim:17::17::32:

Allah sana dahagüzellerini göstersin canım sevdiceğinle.:69:
Makyaj malzemelerimi kendim seçtim canım parfümerideki kıza bile bırakmadım çünkü nişan alışverişi deyince saçma sapan işe yaramaz makyaj setleri gösteriyorlar. Ben 4lü farlardan bile almadım biliyorum çünkü kullanmayacağım renkler. Sende öyle yap mutlaka illa set olmakzorunda değil aldıklasrın.
Beyunun ürünleri çok güzel rimeli ordan seçtim harika yapıyor kirpikleri.
Dior jel fondoten tam yağlı ciltlere göre. Far ve allık make up foctory marklası ilk kez denedim ama güzel çıktılar.:10:
Gecelik seçi,imini damat beye bırakmak mantıklı o kırmızı modeli katalogtaki onlarca model arasından seçmiş bunu istiyoruz dedi ordaki kıza:60: ben de görünce bayıldım ama Ten'de cidden hoş modeller var.:52:

aynen öyle ya bende kuzenimin makyaj sandığını hatırlıyorum ne kadar gereksiz şey varsa doldurmuşlar yani kullanmıcağı şeyler doluydu yani mesela bende hiç far kullanmam özel günler haricinde almamaları daha mantıklı bencede:71:
nişanlın demek ten de ki leopar deneli takımı görmedi yoksa görse bayılırdı tenin leopar desenli takımı var harika yaa süper ötesi dantel ve leoparın bu kadar mı uyar yani ama senin jartiyerli takımında en pahalı ve tenin revaçta ki ürünü çok hoş hem onun çorabıyla jartiyerini normal de de kullanabilirsin canım bi elbisenin altına falan çorap siyah ya o yüzden:12:

aynen öyle ya bende kuzenimin makyaj sandığını hatırlıyorum ne kadar gereksiz şey varsa doldurmuşlar yani kullanmıcağı şeyler doluydu yani mesela bende hiç far kullanmam özel günler haricinde almamaları daha mantıklı bencede:71:
nişanlın demek ten de ki leopar deneli takımı görmedi yoksa görse bayılırdı tenin leopar desenli takımı var harika yaa süper ötesi dantel ve leoparın bu kadar mı uyar yani ama senin jartiyerli takımında en pahalı ve tenin revaçta ki ürünü çok hoş hem onun çorabıyla jartiyerini normal de de kullanabilirsin canım bi elbisenin altına falan çorap siyah ya o yüzden:12:

Evet canım Tenin modelleri hem şık hem kullanışlı maharetlerini de evlenince görcez artık.:52::52::52:

Dün bohçalarım geldi kızlaarrr:10:
Hepsini çekemedim ama elimdekileri ekliyorum.

Nişan elbisemm kayınvalidem dikti:8:

4798.jpg
[/URL][/IMG]

Bohçalarım:6:

4817.jpg
[/URL][/IMG]

Seksüü gecelikler:77:

4831.jpg
[/URL][/IMG]

6lı saten gecelik takımım

5006.jpg
[/URL][/IMG]

Ayakkabı ve çantalar

5070.jpg
[/URL][/IMG]

Alyanslarımız ve yüzük tepsim

4865.jpg
[/URL][/IMG]

Çükületamm:56:

4877.jpg
[/URL][/IMG]

Takım elbise ve makyaj sandığım

4909.jpg
[/URL][/IMG]

Kızlar geri kalan aile yapılan ıvır zıvırları ekleyemedim.
Benim yaptığım bohçaları da ekleyeceğim sonra.
Nişanım yarın lütfen dua edin yağmur yağmasın İzmirdee:14:
Şimdilik bu kadar sonra yine eklemeler yapacağım.:10:

bende goremıyorum gormek ıstıyorum cıcıslerını bır fıkır olur hem bana da dımı canım arkadasım benımm :17:

Back