- 13 Temmuz 2011
- 8
- 0
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
her şey çok özenli ve çok güzel canım özellikle elbisene bayıldım tam benim istediğim tarz benimde eylülün sonunda
nişanım var çok güzel fikir oldu benim için...
inşallah düğününde çok güzel olur canım
ayyy elbisene bayıldımmm bayıldımmmm harika fiziğinde çok hoş ve süper yakışmışne kadar şanslısın kayınvalliden terzi falan mı harika dikmiş elbiseni hem bohçayıda çok kaliteli düzmüşler ya iç çamaşırların falan çok kaliteli ten de ki takımlarını çok beğendim ten iç giyim olarak en beğendiğim markalardan biridir güle güle kullan makyaj malzemelerinide söylemeden geçemicem gerçekten çok şanslısın süper zzevkli bi kayınvaliden var süper şeyler seçmiş tabi o seçtiyse bu ürünleri Allah tamamına erdirsin bizede göstersin inşallah
amin canım inşallah bende görürüm o günleride paylaşırım sizlerle:13:
aa ne kadar şanslısın moda evleri var ha çok hoş valla
demek hepsini siz seçtiniz makyaj malzemelerini sen kendin mi seçtin ne kadar şanslı olduğunun farkında mısın diorlar falan ohoo süper düğün makyajlarınıda bu ürünlerle yaptır bence dior porselen makyajda kullanılıyor bazen yani
gecelik konusunda da nişanlın çok zevkliymiş zaten erkeklere seçtirmeliler böyle şeyleri sonuçta onlara giyilecek bişi dimi şekerim
aynen öyle ya bende kuzenimin makyaj sandığını hatırlıyorum ne kadar gereksiz şey varsa doldurmuşlar yani kullanmıcağı şeyler doluydu yani mesela bende hiç far kullanmam özel günler haricinde almamaları daha mantıklı bencede
nişanlın demek ten de ki leopar deneli takımı görmedi yoksa görse bayılırdı tenin leopar desenli takımı var harika yaa süper ötesi dantel ve leoparın bu kadar mı uyar yani ama senin jartiyerli takımında en pahalı ve tenin revaçta ki ürünü çok hoş hem onun çorabıyla jartiyerini normal de de kullanabilirsin canım bi elbisenin altına falan çorap siyah ya o yüzden
maharetlerini hiç söylemiyorum bilebakışımdan anlamışsındır herhalde şekerim
Dün bohçalarım geldi kızlaarrr
Hepsini çekemedim ama elimdekileri ekliyorum.
Nişan elbisemm kayınvalidem dikti
[/URL][/IMG]
Bohçalarım
[/URL][/IMG]
Seksüü gecelikler
[/URL][/IMG]
6lı saten gecelik takımım
[/URL][/IMG]
Ayakkabı ve çantalar
[/URL][/IMG]
Alyanslarımız ve yüzük tepsim
[/URL][/IMG]
Çükületamm
[/URL][/IMG]
Takım elbise ve makyaj sandığım
[/URL][/IMG]
Kızlar geri kalan aile yapılan ıvır zıvırları ekleyemedim.
Benim yaptığım bohçaları da ekleyeceğim sonra.
Nişanım yarın lütfen dua edin yağmur yağmasın İzmirdee
Şimdilik bu kadar sonra yine eklemeler yapacağım.