• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan islo'nun bohçaları

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

island

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2007
5.967
1.319
173
Dün bohçalarım geldi kızlaarrr:10:
Hepsini çekemedim ama elimdekileri ekliyorum.

Nişan elbisemm kayınvalidem dikti:8:

4798.jpg
[/url][/IMG]

Bohçalarım:6:

4817.jpg
[/url][/IMG]

Seksüü gecelikler:77:

4831.jpg
[/url][/IMG]

6lı saten gecelik takımım

5006.jpg
[/url][/IMG]

Ayakkabı ve çantalar

5070.jpg
[/url][/IMG]

Alyanslarımız ve yüzük tepsim

4865.jpg
[/url][/IMG]

Çükületamm:56:

4877.jpg
[/url][/IMG]

Takım elbise ve makyaj sandığım

4909.jpg
[/url][/IMG]

Kızlar geri kalan aile yapılan ıvır zıvırları ekleyemedim.
Benim yaptığım bohçaları da ekleyeceğim sonra.
Nişanım yarın lütfen dua edin yağmur yağmasın İzmirdee:14:
Şimdilik bu kadar sonra yine eklemeler yapacağım.:10:

kayınvaliden gerçekten çok becerikliymiş elbisen harika görünüyor, herşey çok güzel allah tamamına erdirsin:nazar:

Herşey çok güzell detaylı bi bohça yapmışalrr, yalnız o ıvır zıvır dediklerinidee istiyoruzzz senin bohçanıda merakla bekliyoruzz tatlım.
Umarım herşey gönlücee olurr vee yarınn günlük güneşlikk cıvıl cıvıl birr hava olsun senin içinnn:16:

herseyın cok gusel cnm. yarında umarım hersey gonlune gore olur tebrıkler:nazar:

sanslisin becerikli bi kayinvalden var,hepside birbirinden guzel,hele seksuuu gecelikler pek sirin;)) umarim guzel gunlerde kullanirsin.

Hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :16:
Bütün detayları ekleyeceğim kızlar merak etmeyin.:10:
Kayınvalidem beceriklidir evet, ama zaten onların içi bu erkek tarafı gelinlikçi moda evleri var:1:
Şuan hava berbat muhtemelen eve tıkılıp kalacağız yarın bahçede yapmamaız çok zor.
Bir dünyada süsler almıştım bahçeyi süslemek için:14:
Naapalım artık nasip.

Alışverişe nişanlımla ikimiz çıktık herşeyi birlikte aldık aileleri karıştırmadık onlara bohçalamak kaldı.
Bunlara ek olarak bir parça kumaş, yemeniler,çorap,havlular,patik vs.koymuşlar.
He bir de nişanlım annemin nişanda giyeceği kıyafeti aldı hediye olarak bizde deliriyorduk bi türlü beğenemedi bişey. Damadının aldığı takımı görünce bayıldı hatun :))
Bohça çok süpriz olmadı yani bana herşeyimi kendim seçtim çok da iyi oldu. Sonuçta bizim kullanacağımız şeyler nişanlımla almak daha mantıklıydı ve çok eğlendik alışverişte. 2 günde bitirdik herşeyi.

Damadın bohçasını annemle ikimiz ördük havlular yemeniler hep el işi oldu annemle ördük gecenin 3lerine kadar:69: onları da ekleyeceğim.
Düşünenlere de fikir olur.

Bugün pasta siparişimi verdim erkek tarafı 1 tepsi de baklava getirecek.
Nişan evde olunca herşeyle ilgilenmek gerekiyor.
Şimdide müzikleri ayarlayacağım.:64:

Son düzenleme:
Canım benim herşey mükemmel olmuş :69:...
Nişanlığına özellikle bittim... İnanıyorum ki gözlerle de senin fena güzel olucak :)
Herşey çok güzel görünüyor...
Ayakkabilar, gecelikler:89: :))) Harikaa :)
Makyaj sandığınada bittimmm...
Maşallahhhh diyelim herşey için :))
Çooook Mutlu olursun inşallahh :71::71:

Dua edicem cnm senin için inş. yarın burda yane İzmir de yağmur yağmaz inş.

Son düzenleme:
Ama o gecelikler gerçekten çok seksüymüş :1::1::1: Çok güzel görünüyor herşeyin maşallah.Bu arada inşallah yağmur yağmaz:26::26:

Canım benim herşey mükemmel olmuş :69:...
Nişanlığına özellikle bittim... İnanıyorum ki gözlerle de senin fena güzel olucak :)
Herşey çok güzel görünüyor...
Ayakkabilar, gecelikler:89: :))) Harikaa :)
Makyaj sandığınada bittimmm...
Maşallahhhh diyelim herşey için :))
Çooook Mutlu olursun inşallahh :71::71:

Dua edicem cnm senin için inş. yarın burda yane İzmir de yağmur yağmaz inş.

Perimm çok teşekkür ederim bitanem yaa:69:
Daha güzelleri senin olsun inşallah.
Valla görüyosun kuşum havanın açacağı yok:5:nasip artık evimizde olacak en kötü.
Ayy görsen nişanlımla polyannayı oynuyoruz.:1:
Hayatım bak aşkımız bereketeli olacak rahmet yağıyor diye diye:9:

Şarkıları ayarladım beynim döndü yaa secerken:52:

Ama o gecelikler gerçekten çok seksüymüş :1::1::1: Çok güzel görünüyor herşeyin maşallah.Bu arada inşallah yağmur yağmaz:26::26:

Çook teşekkür ederim canım benim.:16: :17:
Bu havanın düzelmesi için mucize gerekiyor.:25:

Perimm çok teşekkür ederim bitanem yaa:69:
Daha güzelleri senin olsun inşallah.
Valla görüyosun kuşum havanın açacağı yok:5:nasip artık evimizde olacak en kötü.
Ayy görsen nişanlımla polyannayı oynuyoruz.:1:
Hayatım bak aşkımız bereketeli olacak rahmet yağıyor diye diye:9:

Şarkıları ayarladım beynim döndü yaa secerken:52:

Canım benim içniiz rahat olsun...
Fark ettiysen 4-5 arası baya kötü bastırıyor ama sonra açıor hava...
Herşey çook güzel olucakkkk :61:

Orda nasıl bilemiyorum ama istanbul da yağmur yağacak gibi durmuyor ben inanıyorum böle sıcacık bir hava olacak yarın...

Bütün hafta sağanak yağışlı görünüyor canım bakalım artık açar inşallah:2:
Canım benim içniiz rahat olsun...
Fark ettiysen 4-5 arası baya kötü bastırıyor ama sonra açıor hava...
Herşey çook güzel olucakkkk :61:

Yağmurlu olursa bahçeyi hazırlamayız artık canım ya üzülüyorum ama elden bişi gelmiyor sağlık olsun diyelim.:5:

Bütün hafta sağanak yağışlı görünüyor canım bakalım artık açar inşallah:2:

Yağmurlu olursa bahçeyi hazırlamayız artık canım ya üzülüyorum ama elden bişi gelmiyor sağlık olsun diyelim.:5:

Ya inan bana sen nişanda ne yaptığını nasıl geçtiğini anlamayacaksın bile evmiş salonmuş ya da dışarısıymış hepsi aynı geliyor insana gözün bir şeyi görmüyor.Evde olsa bile kalbin pır pır edecek,kelebekleri göreceksin ve zaman ne çabuk geçti diyeceksin.Yağmur yağarsa sakın moralin bozulmasın yeter.

Ya inan bana sen nişanda ne yaptığını nasıl geçtiğini anlamayacaksın bile evmiş salonmuş ya da dışarısıymış hepsi aynı geliyor insana gözün bir şeyi görmüyor.Evde olsa bile kalbin pır pır edecek,kelebekleri göreceksin ve zaman ne çabuk geçti diyeceksin.Yağmur yağarsa sakın moralin bozulmasın yeter.

Doğru söylüyorsun canım şimdilik farkında değilim ama arada bi heycan basıyor yarın anlıcam heralde:1:
Konuklar rahat edebilecek mi evin içinde diye takıyordum, ama 1 güncük katlanıversinler artık.:27:

Back