Frigo 我爱你的丈夫 Kayıtlı Üye 23 Aralık 2008 7.774 0 156 38 İstanbul 4 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Frigo #1 kızlar bu sene senelık ısletme bolumunu bıtırdım ekımde kayıt yaptırcam ama işletme mi yoksa iktisad mı karar veremedımm sızce hangi bölüm daha mantıklıı oylama yapıcam artık cok kararsızınnn :uhm:
kızlar bu sene senelık ısletme bolumunu bıtırdım ekımde kayıt yaptırcam ama işletme mi yoksa iktisad mı karar veremedımm sızce hangi bölüm daha mantıklıı oylama yapıcam artık cok kararsızınnn :uhm:
D derin07 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Mart 2010 42 0 86 Antalya 18 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Frigo #2 zaten acık ogretim den mesun olan biri olcan için iktisat ı sec bari farkın olsun ama iktisatın daha fazla matamatik oldunu bil
zaten acık ogretim den mesun olan biri olcan için iktisat ı sec bari farkın olsun ama iktisatın daha fazla matamatik oldunu bil
AKDAMARRRRR ASKERİMMMM Kayıtlı Üye 14 Haziran 2009 32 0 86 İstanbul 7 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Frigo #3 ben iktisatta okuyorum,karar vermeden önce çok araştırdım.ıktisat daha iyi gibi geldi çevremdeki insanlarda iktisatı önerdiler
ben iktisatta okuyorum,karar vermeden önce çok araştırdım.ıktisat daha iyi gibi geldi çevremdeki insanlarda iktisatı önerdiler