İŞLETME bölümü okuyan arkadaşlar tanışalım mı?

esmergüzeli nie sıkıldın kıss daha ben 5 yıllık okuyorum şşimdi 3. sınıftayım ve bana sanki çok çabuk geçti gibi geldi kaydirigubbakcemile3

ya kpss de hangi bölümü secmelıyız sızce ,kpss A mı B mı bır turlu karar veremedım ..

hepınıze basarılar
acıkogretım ısletme mezunları da aynı sınavlara fılan gırebılıolar mı

hepınıze basarılar
acıkogretım ısletme mezunları da aynı sınavlara fılan gırebılıolar mı

açıköğretim işletme fakultesini bitirp ales kazanıp şuan üniversitelerde öğretim görevlisi olanlar var.artık şu kanıyı kafanızdan silin AÖF yani anadolu üniversitesi mezunları tüm sınavlara girebiliyor,ayrıca şunuda belirteyim anadolu üniversitesi AÖF diploması uluslararası bir diploma heryerde geçerli...

esmergüzeli nie sıkıldın kıss daha ben 5 yıllık okuyorum şşimdi 3. sınıftayım ve bana sanki çok çabuk geçti gibi geldi kaydirigubbakcemile3

benim okumaya hırsım olmadı nedense...üniye kadar nasıl geldim bilemiyorum bazen şaşırıyorum kendime...derslerimde öle çokta iyi olmadı hiç hep ortaydım ama çalıştımmıda yapardım yani...ama sıkıldım yani ne bilim bide etrafımdaki baskıcı insanlar canımı çok sıkıyo tamam biliyorum iyiliğim için diyolar ama sıkıyolar beni yok çalış yok oku kesinlikle 4 yıllığa geç falan filan bunaldım bu laflardan :)) ama okul öncesi öğretmenlik varmış ana okulu öğretmenliği benimde küçüklükten beri sevdiğim bir meslektir onuda araştırmayı düşünüyorum ama...

lost
cevabın ıcın tesekkurler
ama benım öyle bır kanım yoktukı zaten ben gercekten bılmedıgım ıcın sordum
benneyaptımki

selam kızlar bende işletme 2. sınıftayım bizim ara tatil başladı. bu ara tatilde staj yapacak olan var mı 1 aylığına. muhasebecinin yanına falan girsem diye düşünüyorum da. yoksa ara tatilde staj olmaz mı ne dersiniz?

bensizsevme bende staj yapıcaktım bir fabrikada fakat vazgeçtim varsa tanıdık yap ttabi artısı olur sana

bu arada kızlar GAZı ünisinde işletme okuyan var mı?

Selam bende bu yıl işletme fakültesini kazandım aslında pekte seçeneğim yoktu bu bölümü seçerkenn..Ama isteyerek okuyacağım yinede ..Çok zorlayan bi bölüm mü ?? bide hazırlığı atlayıp direk 1.sınıftan başlayayım diyorum ingilizcem var brz dışardan kursla geliştircem 1 senem ölmesin diye..Diller dışında kendimi bu 4 yıllık süre zarfında geliştirmek için nasıl bir yol izlemeliyim sizce?Amacım refesansı ve kalitesi yüksek bir şirkette çalışmak.Evet bunun kolay olmadığının farkındayım fakat bunun içinde ne gerekiyosa yapacağım sonuçta kazandım bi kere en iyiler arasında olmam lazımm..Fikirlerinizi bekliyorumm şimdiden teşekkürlerr..

okuyan kızlar bende yorumlarınızı bekliyorum bende işletme kazandım bu yıl. _gogo_ ninde dediği gibi 4 yılda nasıl geliştirebiliriz kendimizi fikirleri olan paylaşırsa çok sevinirimhihoyyyt

kızlar ya ben de kamu yönetimi bölümünü okuyordum dört yıllık, iki yıllık ön lisans diplomamı aldım çok şükür, fakat üçüncü ve dördüncü sınıfı işletme üç ve dörde göre zormuş duyduğum kadarıyla, bu konuda ne düşünüyorsunuz?Sizce geçsem mi işletme bölümüne?

bize yorum yapıcak bilgilendiricek yok galiba canımbilmiyorumkismile neler görüp yaşıycam korkuyorum hiç bi bilgim yk bölümle ilgili

tatlım valla işletme yelpazesi geniş iş bulunur diolar ama tabi iş bulmak önemli de değil artık iyi bi yerlere gelmek önemlii..tek emin olduğum öğrenebildiğin kadar dil öğren ve kendini geliştirr..Bide imkanın varsa okul vasıtasıyla yyada mezun olunca yurtdışında bulun..

selam kızlar bende 2 yıllık çocuk gelişimi bölümü mezunuyum....
şimdi ikinci üniversite olarak açıktan aöf okuyorum işletme 4 yıılık bu sene kayıt oldum..
1 sınıftayım umarım başarılı olurum...kitaplara baktım zor gibi ama olsun
başarıcam şimdiden çalışmaya başladım...hepimizin ALLAH Yardımcımız olsun...

merhaba arkadaşlar bende marmara üniversitesi almanca işletme öğrencisiyimmm !! işletme diyip geçmemek lazım hele bide tamamen almanca oluncaa adamın anasını ağlatıyo

slm kızlar ben de Mersin Üniversitesi İşletme bölümünde okuyorum. bu bölüme kolay diyenleri maliyet muhasebesi sınavına sokmak lazım anam ağlıyo resmen yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…