- Konu Sahibi minel axsxk
-
ben okudum bitirdim sormak istediklerinizi alabilirim hihoyyyt
NE KADAR GÜZEL DARISI BİZİM BAŞIMIZA mezun oldukta sonra hemen iş buladin mi?
ben ne yapmak istediğime kesin karar verdim Allahtan bi mani çıkmazda okulu bitirebilirsem idari hakimlik sınavlarına giricem inşallah şimdiden kitaplarımı buldum inşallah olur yaa:)
güzel bi karar süper meslek. yalnız bu seneyi boş geçirme okul nasıl olsa bitiyor merak etme. kurs araştır bence.
ankarada kursları varmış canım onları araştırıcam ailem de burda okulum da başka bi yerde hazırlanmak iyi olucak diye düşünüyorumgüzel bi karar süper meslek. yalnız bu seneyi boş geçirme okul nasıl olsa bitiyor merak etme. kurs araştır bence.
Merhaba,ben de işletme okuyorum,bu sene son senem,boş geçirmek istemiyorum da,hangi kurslara gidebilirim???Zaten çok kararsızım...
bende işletme fakültesini bitirdim. aranıza girebilirmiyim
ben ekonometri 4ü bitirdim +1 senemi okuycm bu sene
hayırlı olsun canım ilk öncelikle sen yolun sonnuna gelmişin ne güzel müfettişlik uzmanlık denetmenlik hakimlik kurslarına gidebilirsin hangi şehirdesin bu kurslar vardır inşallah
ben ne yapmak istediğime kesin karar verdim Allahtan bi mani çıkmazda okulu bitirebilirsem idari hakimlik sınavlarına giricem inşallah şimdiden kitaplarımı buldum inşallah olur yaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?