• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İŞLETME bölümü okuyan arkadaşlar tanışalım mı?

minel axsxk

HİSLERİMİN TALEBESİYİM
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2008
1.200
15
116
Diğer
merhaba kıslar işletme bölümü ikinci sınıf olacağım inşallah bu sene.Burdan tanışıp kaynaşalım istedim.zorlandığımız dersleri ilerde düşündüğümüz projeleri paylaşalım ne derseniz??
ayrıca bu bölümü okuyup tecrübelerini bizimle paylaşmak isteyenleri de ısrarla bekliyorum:teytey:
teşekkürler
ra.s.

NE KADAR GÜZEL DARISI BİZİM BAŞIMIZA mezun oldukta sonra hemen iş buladin mi?

hayır tabiki iş bulmak deveye hendek atlatmak. tavsiyem 4.sınıfta ne yapmak istediğinize kesin karar verip ona göre kursa gidin, sınavlara girin. evde oturmak o kadar berbat ki..

Merhaba arkadaşlar, bende Karadeniz Teknik Üniversitesi işletme mezunuyum. Mezun olduktan üç ay sonra evlendim. Hiç çalışmadım. Bu durum eşimin ve benim özel tercihimizdi.

ben ne yapmak istediğime kesin karar verdim Allahtan bi mani çıkmazda okulu bitirebilirsem idari hakimlik sınavlarına giricem inşallah şimdiden kitaplarımı buldum inşallah olur yaa:)

ben ne yapmak istediğime kesin karar verdim Allahtan bi mani çıkmazda okulu bitirebilirsem idari hakimlik sınavlarına giricem inşallah şimdiden kitaplarımı buldum inşallah olur yaa:)

güzel bi karar süper meslek. yalnız bu seneyi boş geçirme okul nasıl olsa bitiyor merak etme. kurs araştır bence.

Merhaba,ben de işletme okuyorum,bu sene son senem,boş geçirmek istemiyorum da,hangi kurslara gidebilirim???Zaten çok kararsızım...

hayırlı olsun canım ilk öncelikle sen yolun sonnuna gelmişin ne güzel müfettişlik uzmanlık denetmenlik hakimlik kurslarına gidebilirsin hangi şehirdesin bu kurslar vardır inşallah

bende işletme fakültesini bitirdim. aranıza girebilirmiyim

ya ben işletme birinci sınıfım acaba şimdiden başlıyayımmı bende çalışmaya başlıyayımmı ve hangi kaynaklarala çalışıyosun cevap yazarsan sevinirimkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Back