arkadaşlar bu sene 4.sınıfa geçtim
3 senedir kursa hiç gitmediğim halde kalmadan hatta alttan dersim olmadan 4.sınıfa kadar geldim
ama bu sene son sınıf olduğundan çok kiritik 1 dersten bile kalırsam sınıf tekrarı yapmak lazım bu da çok gücüme gider
sizce 4.sınıfta hangi dersler daha zor hangi derslere yoğunlaşmalıyım ?
canım arkadaşım bende tıpkı senin gbi allaha binlerce şükür hiç kalmadan 4. snfa geldim.kimsenn yardımı olmadan ve ders almadan.
ve bende tıpkı senn gbi düşünüorum kalmadan diplomamı elime alayım allah nasip etsin :Saruboceq:
ben spk ya ağırlık verdim çünkü çok zorlu bi ders diğerleri sözel ağırlıklı zaten biliosun.
umarım yardımcı olabilmişimdir...başarılar....
canım arkadaşım bende tıpkı senin gbi allaha binlerce şükür hiç kalmadan 4. snfa geldim.kimsenn yardımı olmadan ve ders almadan.
ve bende tıpkı senn gbi düşünüorum kalmadan diplomamı elime alayım allah nasip etsin :Saruboceq:
ben spk ya ağırlık verdim çünkü çok zorlu bi ders diğerleri sözel ağırlıklı zaten biliosun.
umarım yardımcı olabilmişimdir...başarılar....
canım cevabın için sağol
anlaşılan sen şimdiden başlamışsın ders çalışmaya alkisalkisalkis ben harcımı yatırdım ama kitaplar ve paso başvurusu için büroya gitmedim daha büroya giderken yol üzerinden de muratın yardımcı kitaplarını alıyordum
biran önce alıp sana yetişmem lazım o zaman kaydirigubbakcemile5
bende hiç dershane yardımı almadan hatta ek bir AÖF seti kitapları almadan kendi başımın çağresine bakarak eğitimimi tamamladım kalmadan işletme fakultesi mezunu oldum.
bu sene muhasebe denetimi mali tablolar ile sermaye piyasası finansal kurumları dersine ilk baştan ağırlık vermeni öneririm.
bende hiç dershane yardımı almadan hatta ek bir AÖF seti kitapları almadan kendi başımın çağresine bakarak eğitimimi tamamladım kalmadan işletme fakultesi mezunu oldum.
bu sene muhasebe denetimi mali tablolar ile sermaye piyasası finansal kurumları dersine ilk baştan ağırlık vermeni öneririm.