Işletme 3. Sınıflar burayaaaa!!!!!!!!!!!

Aşağıdaki yerlerin hangisinde grev ve lokavt yapılabilir ?

cevap: ilaç fabrikası

bu soruya çok fazla rastladım aklınızda bulunsun:) dila cımda yazmış ama vurgulamak istedim:)

Son düzenleme:
bende herkese başarılar dilerimyerimseniben
ben bugün babaanneme gittim bol bol stres attım ve çok iyi geldi sizde biraz aklınızı dağıtın kızlar
dila tekrar teşekkürler ellerine emeğine sağlıkalkisalkisalkis
hayat zor bir sınav zaten Allah her daim yardımcımız olsun
hepinizi öpüorum:içelim:

ya gerçekten hukuk en kolay gecer dye dusunurken en zorlandıgım o oldu malıyetten korkuyodum benmde o guzel gecti ben de sorun bendemı dıye dusunuyodum geldgmden berı napmıslar ya bu hukuku hıc calstgm yerlerden yoktu okdrda cok calstım

bugun sabahki türk vergi sistemi nasıldı arkadaslar bence kolaydı eski sorulardan alıntı yapmışlar hatta birebir işlem sorusu cvbıyla bile aynı olanlar vardı :)))

hepimize geçmiş olsun kızlar.
şükürler olsun bunuda atlattık bundan sonra yazın tadını çıkaralım valla
biz dersler oydu buydu derken yaz gelmiş meğersem bgn farkettim!!!!!!!!
hepinizi öpüorum

bende kalırsam finansaldan kalıcam.yarın sorular dersaneye asılır çok merak ettim ama bulamadım soruları...
hepimize geçmiş olsun arkadaşlar...yeni yılda notlarla size burdan destek olucam daha detaylı öptüm hepinizi....

slm bende 3.sınıftayım gecen yıldan 3 tersten kalmıştımmm..finansal maliyet ve iş sosyalden bu yıl hepsi kazıktı resmen önceki yıllardan bişey çıkmadı

slm arkadaşlar.Kotktuklarım benınm iyi geçti Finansalla maliayetmuhasebesi. amadigerleri hele vergi baya kazıkgeldi.... ınş ama temizlerim hepsini vizem çok iyiydi...

selam arkadaşlar.. bende bugünki sınavda finansaldan zorlandım. vergi biraz daha kolaydı. inşallah 4. sınıf olucazzzz

sonuçları sabırsızlıkla bekliyorum

finansı kurtardım ama vizesi 62 olan maliyetten kalıyorum çok berbat geçti çoğunu attım.cevaplarımı da hatırlayamadım bu yüzden.diğer derslerim iyi.çok üzüldüm ya eylüle maliyet çalışıcam off

bu hafta sonu açıklanırmı acep?bütünlemeleri 2hafta sonra açıklıyorlar ama finalleri ne zamn açıklıolar hatırlamıyorum kızlar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…