• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işletme 3. Sınıflar burayaaaa!!!!!!!!!!!

bende 4e geçtim ama türk vergi sistemi ve finansal yönetimi büt. vermem lazım alttan ders bırakmamak için hihoyyyt

kızlar bende 4 oldumhihoyyyt
hemde alttan hiç dersim yok tabii finansal yönetim bir mucize oldu benim için süprizzzzz
ee sizin nasıl?

çook mutluyum bütün gün ağzım kulaklarımda gezdim bütün derslerden geçtim.maliyet sürpriz oldu kesin kalırım diyordum nasıl sevindim yaaa..

kızlar harikaaa yaaa bende bütün derslerden geçtimmm artık 4. sınıfız Allah a çok şükürrrrrr:)

kızlar harikaaa yaaa bende bütün derslerden geçtimmm artık 4. sınıfız Allah a çok şükürrrrrr:)

4.sınıf işletmeler diye yeni bir topik açtığında yerimi ayırtıyorum şimdiden canımopuyorumnanaktan
bu arada herkesi tebrik ederim ve alttan dersi kalanlar üzülmesin koca yaz var düzenli çalışmayla herşeyin üstesinden gelebilirler:lepi:

opuyorumnanaktan Rabbime şükürler olsun kızlaaaarrr sonunda 4. sınıftayım bende....

büte 2 dersten giriyorum malesef... Maliyet ve Sosyal Güvenlik :( bi yakamdan düşmedi şu dersler ...

çıkmış büt. sorularından çalışırsam en azından barajı geçerim diye düşünüyorumkaydirigubbakcemile2

benimde 3 tane bütünlemem var, finans,maliyet,vergi. sizce en baştan konuları mı çalışmalıyım yoksa bol bol bütünleme sınavında çıkmış soruları çalışsam yeterli mi? bir de bütten kaçla geçiyoruz?

benimde 3 tane bütünlemem var, finans,maliyet,vergi. sizce en baştan konuları mı çalışmalıyım yoksa bol bol bütünleme sınavında çıkmış soruları çalışsam yeterli mi? bir de bütten kaçla geçiyoruz?

canım bence geçmiş yıl sorularına çalış. birde final konularına ağırlık ver derim..ama en cok geçmiş yıl soruları yararlı bence... canım büt tede final gibi %70 i alınıyor notunun..

başarılar dilerim

pokahontas çok teşekkürler. %70 demişsin ama pek anlayamadım, baraj bir not yok mu?

pokahontas çok teşekkürler. %70 demişsin ama pek anlayamadım, baraj bir not yok mu?

Örnek: Arasınav notu 70, büt notu 60 olan öğrenci;

Arasınavın ağırlığı %30 olduğuna göre,

70 . 30 : 100 = 21 not alacaktır.

büt sınavının ağırlığı %70 olduğuna göre,

60 . 70 : 100 = 42 not alacaktır.

Arasınav ve büt sınavının not toplamı

20 + 42 = 63 başarı notunuz olacaktır

toplamın 50 olması geçmeniz için yeterli:)

Son düzenleme:
Back