Merhaba arkadaşlar.İşletme 1.sınıftayım açıköğretimden okuyorum iktisat,matematik en zorlandığım dersler.Bana çalışma yöntemlerinizi anlatabilirmisiniz.Ne yaparsam daha verimli olabilirim,üniteleri anlayabilirim? Hep aynı sorular soruluyor diyen arkadaşlarım var doğrumudur.İktisat tadamı aynı sorular geliyor?
matematiği bilmiyorum tatlım ama iktisat da aynı sorular gelmiyor diğer derslerde ki gibi...ben son sınıf halkla ilişkilerde okuyorum ilk yıl en sevdiğim ders iktisattı diyebilirim ama ben dershaneye gitmiştim tek bu dersten.öncelikle makro mikro yani konunun püf noktasını anladın mı inan arkası geliyor.evde tek başına üniv.kendi kitaplarını okuyarak anlanılcak bir ders değil muratın kitabını bile alsan sana çok yardımcı olacaktır ...
iktisat dersini ni ben şekillerini ayrı bi kağıda ne anlama geldiğini deyazıp oşekilde ezberledim.murat açıköğretim anlatımlı yardımcısını aldım.de ilk önce okudum sonra altını çizdim formiller vesaire ayrı kağıdada toplu halde bi başlık altında hepsini görücen şekilde yazabilirsin.genelde bu şekilde 4 yıllık açıköğretim bitti şükür